sunnuntai 26. helmikuuta 2012

kiirettä

On ollu kyllä nyt kiirettä paljon, mut alko vihdoin se loma ja ehkä vähän hellittää kiireet(toivottavasti..), mut jäi toi päivä juttu vähän vaiheeseen kun en saanut lisättyä kuvia, mutta jatkan luultavasti huomenna kun nytten tää on ihan normaali?
Mutta ei me olla nyt tällä viikolla paljoa mitään ihmeellistä tehty, tiistaina oli se hieroja joten Kruunu sai vaan kävellä pitkänä keskiviikkona, torstaina menin koulua maneesissa ja perjantaina irtojuoksutin kentällä. Kruunu taas piehtaroi sen 15kertaa putkeen ja veti mukavia pukkeja, harmi että oli niin pimeetä etten saanut kuvattua mitään :D
Eilen Linda oli ollu kouluvalkussa Kruunulla ja poni oli kuulema ollut aika karmee pikakiituri, saas nähdä mitä tän päivän estevalkusta tulee..
Tänään siis mennään pitkästä (!!) aikaa estevalkkuun jonka pitää Ykä, joka on siis maahan tuonut Kruunun joskus aikoinaan ;) Laitan siitäkin postausta varmaan vasta huomenna, koska Elinan ryhmä on sen jälkeen ja menee varmaan aika myöhälle ennenkun ollaan kotona.
TOINEN KOERATSASTUS! <3

4 kommenttia: