Nando Z

   R. Nando Z 
s. 2006   sk.162cm
 i. Nintender (ex. Vegas R) e. Kari   ei. Stauffenberg

                                     

Syksyllä 2012 vaihdoin pituuden takia poneista hevosiin, ja lähdimme Saksaan kokeilemaan hevosia välittäjän kautta. Saksassa kokeilin monia kivoja hevosia, mutta loppujenlopuksi päädyimme Nandoon.

 Nando saapui 8.12.2012 tallin pihaan.

Alussa meillä oli paljon ongelmia, koska Nando ei ole helpoin hevonen vaikean ratsastettavuutensa takia. Suurimmat ongelmat on kuitenkin jo selätetty kovalla treenillä, mutta paljon on vielä varaa kehittyä!

Nando on hyvin energinen hevonen, jolloin se keksiikin vaikka mitä puuhaa ja kommelluksia, ja Nando onkin erittäin taitava rikkomaan erilaisia asioita kuten loimia, suojia, tarhoja jne..
    


Nando on henkeen ja vereen estehevonen, ja sillä on suuri sydän hyppäämiseen - hyppääminen ja liikkuminen on sen lempipuuhaa.
Valmentaudumme säännöllisesti esteillä valmentajamme Sanna Backlundin silmän alla, ja kisaamme kansallisella tasolla 120cm luokista ylöspäin. Tavoitteena on päästä niin pitkälle kuin mahdollista.
2015 kevät Spring Tour


koeratsastus marraskuu 2012, alemmassa kuvassa Helsinki Horse Show Junior Tourilta syksy 2014Nando juuri saapuneena Suomeen, joulukuu 2012

ensimmäiset kisat, 90cm, 2013
Juniorcup finaali syksy 2014
Junior GP kevät 20158 kommenttia:

 1. miks sukupostis lukee et Nando on syntyny 2002? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Sinne on luultavasti tullut virhe, koska Nando oon ihan oikeasti syntynyt vuonna 2006 :DD

   Poista
 2. Nando on ihanaa <3 kävin äsken kamuni kanssa katsomassa sukupostia, niin kyllä siellä ainakin lukee että se on 2006 syntynyt!
  Sulla on ihana blogi:) sinä ja nando sovitte hyvin yhtee:)!
  Alettiin juuri lukee sun blogia säännöllisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa no sinne on sitten varmaan korjattu se ! :) ja kiitos!! (:

   Poista
 3. Tiiätkö kuinka random tunne oli tänään kun käytiin meidän luokan kanssa Pian tallilla ja tajusin että sun hevoses oli siellä sisällä :D

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ostanu noi jalustimet, ihanat?

  VastaaPoista