keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kouluratsukko? not..

 Viime viikolla reenattiin koulua - ja paljon. Kun en antanut periksi, ja lopettanut ratsastamista juuri ennenkuin poni olisi nöyrtynyt niin Kruunusta tuli paljon parempi ja poni liikku 10x paremmin, asiaan auttoi vielä se kun Heku läpiratsasti Kruunun viimeviikkoa edeltävänä sunnuntaina.
Maanantaina Elina piti vähän tuntia ja otti kuvia, kuvattiin myös tallipäivävideo, joka tulee sitten kun 400 lukijaa tulee täyteen :)
En nyt ala jokapäivästä kertomaan, mutta mentiin siis koulua, mutta perjantaina oli hieroja. Kruunun lavat oli kuulemma olleet jo tosi hyvät, ylälinja oli vaan vähän jumissa. Ristiselässäkin oli pientä jumia, kun estesatula valuu välillä vähän liian taakse, mutta ostetaan nyt rintaremmi jolloin satula pysyy paremmin :)

Sunnuntaina oli messilässä koulukisat ja mentiin helppo B K.N.Special powercup aluekarsinta.
 Kruunu oli verkassa aivan älyttömän mukavan tuntunen, taipui, teki siirtymiset pyöreenä ja sain laukankin jälkeen suht nopeasti kiinni niin ettei poni vaan juossut alta, olin niin tyytyväinen kun oli niin kiva mennä.
  Kun mentiin alakentälle jossa kisaradat siis oli, niin poni oli vieläkin tosi kiva. Ravailin vielä hieman ennenkuin mentiin radalle, siinäkin Kruunu oli vielä super, mutta kun käveltiin radalle niin poni jännitty ihan kokonaan. En oikein enään siinä saanut sitä ratsastettua kunnolla, tiet meni ihan pieleen ja Kruunu taipui yhtä hyvin ku rautakanki, lisäks vaihtoi molemmilla lävistäjillä laukat, vaikka ollaan harjoteltu niitä niiin paljon ! :( prosentteja tuli huimat 55.2% no mutta päästiin kuitenkin tavotteeseen, eli hyväksyttyyn tulookseen!
   Täytyisi saada vähän koulukisarutiinia molemmille, Kruunukaan ei ole vielä ihan tajunnut mikä tää juttu on ettei ole esteitä? Steppas samaan malliin alakentälle kävellessä kuin estekisoissa :D

kaikki kuvat siis viimeviikon maanantailta (:

27 kommenttia:

 1. Olis pitäny olla eilen jonku kuvaa ku vedettii täysii siel pellol==)))

  VastaaPoista
 2. onks noi sun kengät ruskeet vai mustat?

  VastaaPoista
 3. ihana Krone;) käy kattoos osotteessa:
  http://minnipony.blogspot.com/
  xD

  VastaaPoista
 4. hei voin lähettää susta ja elinast jotain kuvii sieltä messilän kisoist, et minne laitan ne? En kyllä niitä ihan heti varmaan saa, ku on kokeit nii paljon et pitää keskittyy vähän muuhunki ku koneel olemisee, mut jos aineki viikonloppuna saisin läheteltyy jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle ainaki sais lähettää, jos vaan viittisit? :) eamakela@ edu.lahti.fi (väli pois) ois tosi kiva! :)

   Poista
  2. Okei ja ei se mitää, voit laittaa tonne Elinan sähköpostii tai sitte voit tyylii Facebookissa tehä jonku kansion ja voin kopsaa ne sieltä, mut mikä on sulle helpoin? :)

   Poista
  3. Niin ja mun säpö on ansku_m_@hotmail.com :)

   Poista
  4. Jep, elinalle voin laittaa sähkärii ja sulle sitt vaik fb:en?

   Poista
 5. Kiva tää postaus :) Mut ihan tyytyväinen voit olla prosentteihis, mä sain kun olin vuokraponini kanssa raviohjelmassa (ekat koulukisat sillä ponilla) 58.6% ja se oli vaan raviohjelma, et ei sekään kovin loistokkaasti menny.. :D (meillä asiaan toki vaikutti sekin, että kisat tulivat yllättäen ja nopeaa, eikä treeniaikaa ollut) mut mul on ollu nois koulukisois aina se periaate et kaikki mikä on yli 50% on ok/hyvä ja yli 60% on tosi hyvä ! :) Mutta seuraavaks meette sitte vielä paremmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh olinhan mä vähän tyytyväisempi kuin viime kisoissa, ja poni näki ekaa kertaa kouluaidat joten no, toivottavasti sitten rutiinin myötä radatkin paranee :)

   Poista
 6. kruunu kouluponiii :) sul on nyt 400 lukijaa ni ehkä mun pitäis vääntää sulle se tallipäivävideo? _:D

  VastaaPoista
 7. Mitä miks elina sen tekee?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Elina on kuvannu siihen kaikkea kuvakulmia ym. Niin vois tehä vähän hienomman ja elinalla on enemmän aikaa ku mulla :D

   Poista
 8. Tosi kiva blogi ja plussat kuvaajalle, tosi hyviä! :) Ootkos tulossa korpparille niihin estekisoihin? ;)

  VastaaPoista
 9. Kiva kun tykkäät, en tiedä vielä katotaan vähän et miten seuraavat kisat menee ja siitä sitten kisakalenteria :)

  VastaaPoista
 10. no hyvä et olit ite tyytyväinen ja hyvät prossat noi oli ! (: jejejejee go annika:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no olisin kyllä voinut olla tyytyväisempikin :DD

   Poista
 11. Mutta miks ELINA sen tekee?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No EDELLEENKIN Elina on kuvannut siihen niitä kaikkia erilaisia kuvakulmia ym. Ja tajuaa ne varmaan vähän paremmin jolloin videosta tulee hienompi ja elinalla on enemmän aikaa, jos nyt tajusit? :DD

   Poista
 12. Kiitos vastauksesta! :) Sitä onki ootettu...;)

  VastaaPoista
 13. Olis kiva saada estekuvia! Liittyisitkö lukiaksi mun blogiin? :)

  VastaaPoista
 14. Paljo noi housut makso?

  VastaaPoista
 15. Kommentoin tähän nyt vähän myöhään, ja anonyyminä muttaaa pikkuvikoja! :D
  Mä näin sut siellä koulukisoissa, teijän traikku oli meijän traikun vieressä, ja olin suurinpiirtein sun vierellä, kun seisoskelit Kruunun kanssa siinä. Olin mun kaverin kanssa siinä, ja siinä oli yks kisoissa ollut suokkiruuna, jos muistaisit? Kruunu on tosi ihanan näkönen poni (:

  Mun omaan blogiin pääset ---> www.vilmajaseta.blogspot.com

  VastaaPoista