keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

kuulumisia

Kirjotan taas lyhyesti näistä viikoista.

 SU 22.5.
Oli ne kisat. Verkka oli maneesissa ja meni ihan hyvin. No ku tultii kentälle ni poni tuntu ihan samalta ku silloin sannassa. Verkkaesteeks valittii ykkönen, ja ei poni hypänny. No tuli hylky taas ekalle heti. Ykkönen laskettii sitte ristikoks ja poni hyppäs, siitä jatkettii kakkoselle ja kolmoselle jotka suju ihan ok kannustuksel ja nelosel eli sarjal kiels. No uus yritys, Heta pysähty ja hyppäs sittenki sellasen ihmeellisen loikan josta tasapaino meni ja Heta väisti B osan ja tipahin :''D Eli tosi hieno alotus tällekki kisakaudelle..

Ma 23.5.
Oli Heta. Oli tosi jännittyny ja säikky kaikkee, lopuks rauhottu. Mentii lähinnä taivutteluja ja yritettii päästä estekatoksen ohi normaalisti ku sitä säikky.

Pe 27.5.
Oli Heta. Säikky taas älyttömästi sitä estekatosta, vaikka annoin haistella sen sitä ja kattella. Päästii kuitenki siit loppujenlopuks normisti ohi.

Su 29.5.
Menin romantikalla. Mentii sellasta kavaletti-innari tehtävää ja meni toosi hyvin, romantika ei pudottanu kertaakaa, et tää on jo varmaa jotain historiallista! :DD Sen jälkee mentiin kattomaan yhtä ponia, jota ei oteta kai ku se on niin pieni :s

Eli lopetetaan Heta nytte :(( Etitää siis ponia ja sunnuntaina mennää luultavasti taas kattomaan jotain ponia.
Ja suuret anteeks pyynnöt ku nää postaukset on ollu vaan tämmösii 'se ja se päivä menin sille, meni ihan ok'  eikä oo ollu mitää erikoispostauksii, enkä oo kirjotellu mitää erikoista, mut mul ei ihan oikeesti oo ollu nyt aikaa. :( Asiaa tulee muutos sitte kesällä. Eli blogi on nyt tälläsel puolikkaalla tauol (ja on ollukki) ainaki ens viikkoon, jolloin tulee luultavasti viimenen tämmönen tylsimys postaus ja alkaa tulee normeja! :)

Vaihoin ton bannerin nyt väliaikasesti ku se edellinen oli jo 'hieman' liian talvinen, eli joskus ku elina ehtii ni se saa auttaa mua tekee jonku hienomman ja vaihan muutenki varmaa ens viikolla noi kaikki fontit, taustat ja sensellaset!:)

24 kommenttia:

 1. Siis lopetatte hetan, vai sen teillä pitämisen vai? :o

  VastaaPoista
 2. ostatko sitte niinku ihan oman ponin? :) ja miks lopetat hetalla? :o

  VastaaPoista
 3. mitä ponii kävitte koklaa sunnuntaina ? (:

  VastaaPoista
 4. eikä miks lopetat hetan kans :--(? saatko nyt sitte ihan oman ponin?

  VastaaPoista
 5. ompa harmi kun lopetat hetan kanssa! toivottavasti ei nyt johu tuosta luonteesta, kun teillä on ollut viime aikoina kirjotuksien perusteella aika paljon erimielisyyksiä (:

  VastaaPoista
 6. MIKSI?:o Te sovitte niin hyvin toisillenne!:0

  VastaaPoista
 7. Anonyymi:
  joo ammuttii se ja syötii, loput lihat lähetettii afrikkaa:DD no ei, siis lopetetaa sen pitäminen :s

  Ri_a: juu etitää just (: ja ku Hetal ei pääse sillee kisaa tai mitää ku se on nyt tommonen ni porukat ei haluu sit pitää sitä :(

  Petra: Klapsia :)

  Juliaas: ko Hetal ei pääse sillee kisaa tai mitää ku se on nyt tommonen ni porukat ei haluu sit pitää sitä :s ja joo etitää just (:

  Anonyymi: nii :( ja sen takii ku noissa ylemmissä vastauksissa D:

  Eve: noissa ylemmissä on vastaus :)

  VastaaPoista
 8. EIKÄ! Te olitte niin ihana pari, vaikka välillä ei mennykkää ihan hyvin. Saat siis ihan oman ponin?, vähän kiva! Toivottavasti löydät jonkun kivan (:

  VastaaPoista
 9. Hhaha :D Oltii siel vissii sitte samaa aikaa sunnuntaina, ku käytii hakemassa satula sovituksee xp

  VastaaPoista
 10. vepsa: joo saan ja toivottavasti ;)

  Petra: jep :DD

  VastaaPoista
 11. Kyllä sillä ponilla varmasti SAA kisata,mutta sitä tarvii osata käsitellä ennenku kannattaa kisata...uskoisin...ja ilmotuksesta päätellen sille etsitään 1-2 kertaa viikossa liikuttajaa kun eikös se nykynen 9v tyttö tähtää kisoihin sen kanssa??

  VastaaPoista
 12. anon: tuskin 9v pikkulikka alkaa kisaamaan vakituisesti noin aikalailla hankalalla ponilla!!!

  VastaaPoista
 13. öö mitääh? :DD
  siis kyl hetal saa kisata ja kisasinki, en tarkottanu sitä et sil ei saa kisata vaan et sil ei pääse kunnol kisaa vielä ku ei oo valmis kisaponi. Ja osasin käsitellä kyllä sitä, se vaan muuttuu totaalisesti kun sillä menee johonkin muualle. Et noi porukat haluais mulle vaan jonku valmiin kisaponin jolla ois kisakokemusta jne.
  Ja joo ilmesesti sitte ku Heta ois valmiimpi ku se on vielä melko raaka.
  En kyl tajunnu tota sun kirjotusta yhtään mut yritin kuitenkin siihen vastata :D

  VastaaPoista
 14. ainaki oli äitille sanonu sen tytön äiti et alkaa kisaa _parin_ vuoden päästä, jolloin hetallaki on sitte kisattu.

  VastaaPoista
 15. eikö sillä o kuitenkii se joku hypänny ilman mitää ongelmia muuallakin...ja eikö noi sun ja sen ponin viimeset kisat oollu sielä kotitallilla eikä silti onnistunu...ja sit sillä toisella ja tytöllä ei ollu samoissa kisoissa mitään ongelmia??????

  VastaaPoista
 16. joo sellanen joka on kisannu _paljon_ kansallisia poneilla nuorena, on ratsastanu paljon yli 20vuotta?, ois päässy maajoukkueeseenkin ja on aikuinen, että on ehkä turha verrata mua siihen? :D.
  Mutta ei sekään päässy kerran radalle ku heta niin päätti ja ei oo sekään aina hetaa saannu esteistä yli, vaikka taitava onkin.
  Joo me oltiin 80cm luokassa jossa oli erikoisesteitä, sarjat ja sillee, se aikuinen meni sitte 60cm pystyeste luokan jossa ei ollu sarjoja tai erikoisesteitä, että sais se pikkunen ponin edes radalle, ja se luokka jonka se pien meni oli tehtävä luokka, jossa oli esim pysähyksiä, pujottelua ja jotain puomien menemistä eli ehkä hieman eri asia ku 80centtiset esteet, vai?? + verkka oli maneesissa et jos olis ollu kentällä ni oltais puhtaasti päästy, kun kaikissa kisoissa joissa on verkka ollut radalla on poni hypännyt.
  Että sieltä ruudun takaa on turha tulla pätemään kenenkään, ellei ole itse ponin omistaja tai se aikuinen ratsastaja kun ei oikeesti kukaan muu tiedä koko ponista pätkän vertaa.
  Ja voit miettii onko helpoin jos sanna backlund on sanonu että heta kuuluu itsepäisimpii ja vaikeimpii poneihin jota se on tavannu ja on se nyt varmaan poneja nähny?
  Ja en mä sillä muuten olis saanu kisata tai ratsastaa jos en sillä olis osannu mennä, koska hetan omistaja tietää kuitenki nää heppa jutut kans kun on kansallisia kisannu.

  Oho tulipas tarina mutta kuitenki :D

  VastaaPoista
 17. ja oonhan mäki sillä hypänny ilman mitää ongelmia esim. eholla valkuissa vaikka oli kaikki vedet sun muut ilman epäröintiä tai kieltoja, voistiossa 3sija jne.
  mutta ku ton ponin luonne on se hankalin, välillä menee, välillä ei.
  Ja etkö itte tarttuis sellasee tilaisuutee jos oisit mä, et olis mahollisuus saada oma poni, jolla pääsis menee joka päivä, pääsis kisaamaa ja valmentautuu ja joka pääsis sinne tallille mihin haluu.
  Ku hetalla käytiin vaa 2krt pitkän matkan takia

  VastaaPoista
 18. annika osaa kyllä ratsastaa, ja varmasti hetallakin,mutta hevonen voittaa kumminki aina voimataistelun. vaikka ei siirä nyt sinänsä ole kyse, mut on hienoa et on mahis saada oma poni, jolla voi sitte tehä mitä haluu. sä joka vaitat ni kokeilisit hetaa huonona päivänä... 9v voi kans olla hyvä ratsastaa ja osata vaikka mitä, mut tarvii verrata päivää, ja sen hetkist hepan mieltä? ja jos on hei lapsi ja ainkuinen joka on ratsastanu koko elämänsä, nii voi olla pikkuisen eri asiaaaaa....a.a.a.a.sa.


  Onks sil hetal sis jo uus yllätpitäjä, vai onks viel teilla?  HYVÄÄ KESÄÄ ANNIKA!!<3 =)
  toiv. löydät hyvän ponin

  VastaaPoista
 19. seko kommentti toi edellineXD

  VastaaPoista
 20. hetalla ei oo kai ? vielä uutta ylläpitäjää. kiitoskiitos :)

  VastaaPoista
 21. Onnea ponin etsintään! Ja tiedän ton tunteen kun on tuollainen poni, nimim. tuntuu kuin omasta ponista puhuttais. Osaa hypätä ja ponnua ja laukkaa ym. löytyy, mutta kun sille päälle sattuu niin tekee kaikkensa ettei tarvi hypätä. Peruuttaa, hyppii pystyyn, tekee kaikkia ihmeloikkia jne.

  VastaaPoista
 22. kiitos paljon! (: haha kuulostaapa tutulta ;D!

  VastaaPoista
 23. oi harmi kun et enää sit ridaa hetaa,toivottavasti löydät jonkun unelma esteponin :) niin jájajajaj teet siitä heti youtubeen videon kun on tarpeeks matskuu :)

  VastaaPoista