lauantai 21. toukokuuta 2011

Valmennuksia

Tiistaina oli Sanna Backlundin valkku johon menin sitte Hetalla. No tallilla meni uutee koppii tosi hyvin joten aattelin et jes poni tänää hyväl pääl. Voistios huomattii sitte et heta oli kiimassa ja heti ku menin selkää ni tuntu jo sellaselt vänkyrält ja jännittyneelt.
Koulu meni hyvin alkuverkoissa, mut oli kuitenki vähän jäykkä. Alettiin sitte mennä semmost kavaletti kaarevaa juttua ja seki meni ihan hyvin. No sitte ku otettii siihen mukaa yks okseri mis oli sellasii punasii juttuja alla ni poni löi hanat kiinni, kaukaat jo hidasti, eikä auttanu mikää. Otettii sit siit alta ne jutut pois ja silti ei meinannu mennä, ja ku meni ni sillee tosi nahkeesti lähesty. Mut muut 2ryhmäläistä meni ne radat mitkä sanna sano ja me mentii sit lopus sellast pystyy ja okserii. Okserista ei kans meinannu millää mennä yli, vaikka sanna laski sen sellaseks puomikasaks siihen maahan. No sitte yhtäkkii poni innostu ja alko imee normisti niille esteille ja nostettii se pikkuhiljaa normikokoseks, luultavasti jos ois sen jälkee laittanu mitä esteit vaa ni olis hypänny, mut parempi lopettaa siihen ku menee hyvin.

Olin keskiviikkona korpparis tunnilla, menin Fidelillä ja mentii kouluu, lopuks mentii maastoo.

 Torstaina oli Riikka Lehtosen estevalkku pyyrylässä, johon ei oltais menty jos backlundi ois menny hyvin. No se meniki sitte ihan täydellisesti :D
Aluks mentii sellasii kavalettei ja niitten jälkee pysähdys. Sitte mentii sillee et pien voltti ja se kavaletti siit samal, en osaa selittää mut tolt videolt näkyy. Sitte mentii jotain rataa ja lopuks mä ja heta tultii vähän isompana ku muut. Sinne tuli yhes vaihees jopa paloauto tekee jotain sille maneesille ja heta ei ollu siitäkää moksiskaa. Äitiki sano et se oli ihan varma et heta jotain sikkyis sitä paloautoo mut ei :) Siel oli kans yhen esteen alla sellasii laatikoit mut hyppäs ihan normaalisti senki.

 Huomen on sitte ne kisat ja mennää 80cm. Lähetää siit luokast tokina, onneks ei ekoina ::D mut toivottavasti päästäis rata läpi ! :)

9 kommenttia:

 1. hienosti menitte :--)
  haha, mäki toivoin just etten menis ekana, ja meenki huome kolmantena! :--D :-)
  Meetkö noihin pyyrylän kisoihin?

  VastaaPoista
 2. 1:51/2:03 ei hitto mikä poni <3

  VastaaPoista
 3. juliaaas: kiitti! haha :DDD ja jepp (;
  Eb. jep<33

  VastaaPoista
 4. Tosi nätisti meette :)

  VastaaPoista
 5. mikä vittu tos lorisee :-----D

  VastaaPoista
 6. Vähän ihanasti poni hyppää!<3 onnea jatkoon! (:

  VastaaPoista
 7. ihana blogi !(: ja söpöi ponskei. kato mun ja mun vakkari ratsun blogi

  www.jerryponi.blogspot.com

  (: tänks etukätee !

  VastaaPoista
 8. Lopetitko hetan vuokraamisen?????Kuulin vaan....

  VastaaPoista