lauantai 21. toukokuuta 2011

Kisahoitajana

No taas on tää vähän jäänny, ku on kiireitä ollu niin paljon, mut ei kesälomaa enää pitkä aika oo ku silloin ehin sitte kirjottelee ainaki. Eli silloin alkaa viimestää tulla normi postauksii (;

Viimeviikon keskiviikkona menin bellalla ravissa ja käynnissä väistöjä ja laukassa vaihtoja. Meni tosi hyvin ja oli tosi mukava. Käytiin kävelee loppukäynnit yhel tiellä ja käyttäyty sielläki tosi hyvin.
 Torstaina hypättii bellan kaa pientä rataa mis oli kai kolme estettä, mentii eka 70cm korkeudella ja sit 80cm korkeudella. Bella hyppää kyl niin kivasti ja kevyesti.

 ne kisat jouduttiin jättää väliin, koska bellalle tuli jotain kattojia lauantaina ja Bella saiki uuden kodin! :)

No lähin sitte Elinan ja Romantikan mukaa kisahoitajaks. Ne hyppäs 100cm joka oli alueluokka. Oli elinan ekat aluekisat ja Romantikan ekat aluekisat Suomessa. Verkassa Romantika kiels heti ekana okserille ja edellisenä päivänä oli menny kuulema huonosti, että oli vähän jännitystä et miten menee. Kaikenlisäks elinan epäonnenpäivä on 14. lauantai, koska on tippunu silloin bruunolta et joutu sairaalaan ja oli niitä monii muitaki juttuja, en kuitenkaa muista. :D
Radalla kuitenki Romantika liis esteitten yli, ilman pudotuksia perusradan ja uusinnan! aikaa ei elina ratsastanu vaan puhdasta rataa. Monella tuli kuitenki pudotuksia tai jotain muuta vastaavaa joten elina ja romantika oli  6/27 eli palkintojen jakoo pääs! (;7 kommenttia:

 1. JEEEE HYVÄ ME! Ja Romis on niin cool tos ruusukkeenjakokuvassa :''D

  VastaaPoista
 2. mitä sil kävi, ku tippu?...

  VastaaPoista
 3. Kerranki meni hyyvin :) Ei toi Romantika pikkukisoissa viitti ruusukkeita haalii, ku isoissa kisoissa sitte :D

  VastaaPoista
 4. sis ku elina tippuja joutu sairaalaa ni mitä sil kävi?

  VastaaPoista