lauantai 5. toukokuuta 2012

paljon asiaa

Noniin vihdoinkin pitkästä aikaa ! Kesälomaan asti tää blogi tulee luultavasti olemaan tämmösellä 'katkolla' eli en nyt välttämättä kerro jokaikisestä kerrasta kun oon ollut tallilla, vaan lähinnä kisoista, valmennuksista ja niistä kerroista kun on tapahtunut jotain erikoista yms.

Mutta alotetaan nyt kahenviikon takaisesta estevalmennuksesta, en tosin muista siitä hirveen paljoa..
     Mentiin ensin puomitehtävänä tommosta kiemuraa joka tossa kuvassa on, Kruunu oli kivan rento vaikka välillä tuntukin että olis ollut vähän pohkeen takana.
Kun oltiin ravissa muutaman kerran tota menty niin alettiin tulla tota laukassa ja puomit muutettiin kavaleteiksi, Kruunu vähän punki pohkeelle ja yritti oikkasta kurvit, aina kun sain taivutettua hyvin niin meni kivasti.
Sitten alettiin tulla rataa, jota en enään osannut piirtää.. Mutta radat meni ihan kivasti, niihin kuulu myös toi kiemura. Poni oli kiva, mutta itteäni harmitti kun tuntu että mokaan kaiken. Ens valkussa sitten ratsastan 1000x paremmin!


Sitten seuraavana päivänä lauantaina oli heppamessut, oli taas tosi mukavat ja paljon hyviä tarjouksia.
Ittelleni tarttu mukaan Animon housut, jotka on ihan super mukavat jalassa!

 Ja ostin kanssa Kruunulle equilinen estehuovan, kun se oli niiin kivan värinen ;)

Kun tultiin heppamessuilta niin käytiin viellä tallilla ja menin kevyesti Kruunun hackamoreilla, käytiin myös kävelemässä maastossa.
 Sitten sunnuntaina kävin Kruunun kanssa tunnin kävelylenkillä.


 Tän viikon hommista tulee sitten illemmalla, kun muuten tähän tulee liian paljon kuvia, mutta voin jo valmiiksi sanoa että meillä on huomenna koulukisat, vaikka viime koulukisojen jälkeen vannoin etten mene ennen syksyä..

Ponit muuten vaihtoivat siitä kaameesta mutatarhasta semmoseen tarhaan jossa ei pahemmin mutaa ole ja vähän vihreetäkin kasvaa, arvatkaa oliko Kruunu ilonen kun pääsi sinne? ;)
Kruunun mielestä parasta kesässä on ruoho ja piehtaroiminen
ja otin muuten nyt sanavahvistuksen pois! (:

7 kommenttia:

 1. Kivat housut ja huopa <3 :)

  VastaaPoista
 2. ihanat housut ja huovan ostit :). Ja ihania kuvia! :))

  VastaaPoista
 3. aww mäkin tahon shoppailee hevoskamoja! Ihanat housut ja huopa:-)

  VastaaPoista
 4. Miks emmi ratsastaa romantikaa :o

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkäsin noista ! :) ja ano; romantikalla ei kylläkään ratsasta tällä hetkellä kukaan muu kuin Elina ja pinkki, Emmi ei ole ratsastanut romantikaa johonkin suht pitkään aikaan (:

  VastaaPoista
 6. Mikä on noitte animon housujen malli? :) ne on ihanat ja kiva postaus!;)

  VastaaPoista