maanantai 13. helmikuuta 2012

koulutunti

Keskiviikkona menin siis pitkästä aikaa Romantikalla. Romantika tuntu hirmu isolta ja kaikki sen varusteetki tuntu ihan jäteiltä kun ne on kaks kertaa suurempia kun Kruunun varusteet.

 Silloin ku Romantika oli just tullu meille eli 2009 syksyllä

Menin vaan joitain perusjuttuja ja hain tuntumaa. Askeleet tuntu kyllä ihanilta, tosi ilmavat ja suuret.

Torstaina oli koulutunti joka meni ihan hyvin. Alkuun mentiin ympyrän suurennusta ja pienennystä, Kruunu meinas luisuu vähän lapa edellä, mut sain sen korjattua. Poni oli kuiteski kivan taipusa.
Sitten mentiin pohkeenväistöjä. Väistöjen piti olla rauhallisia siten ettei väistätetty vaan suoraan sivulle, vaan piti aina muutama väistöaskel ja suoristus, muutama väistöaskel ja suoristus jne. Kruunu olis halunnu väistää suoraan mut kun pidin vaan pohkeen kiinni ni ei luikahtanu sivulle.
Mentiin vielä laukka-ravi-käynti siirtymisiä ja olin yllättyny miten herkkä Kruunu oli, ja Kruunu oli kans koko tunnin aika herkkänä muutenkin.

Lauantaina vaan käytiin kävelemässä.

Eilen oli taas yksityis'tunti' joka meni ihan super hyvin! Jos Kruunu alkaa toimimaan noin ni meistä tulee kouluratsukko!
hehe vitsivitsi, no ei nyt sentään ;)

Tänään käytiin vähän pellolla jotta saatais noi lavat jo ponilta pikkuhiljaa auki. Mutta oli kummallakin ainakin hauskaa! Kruunu oli tänään muutenki tosi hyväntuulinen ni tuli ittekki tosi iloseks :)

Ja tän postauksen piti tulla jo eilen kun oli kirjottanu kauheet tarinat koulutunneista ja kysellyt erikoispostauksia, nyt sitte aloin ihmettelee että kuinka kukaan ei oo kommentoinu mitään vaikka kyselinki mut tää ei vaan ollukkaan jostain syystä julkaissut eikä tallentanut sitä tekstiä ollenkaan.

Mutta nyt kysyn siis uudelleen, ajattelin tehdä postauksen mun ja Kruunu käyttökamoista joita siis käytetään täällä hetkellä, niin haluisitteko sen mielummin kuvina vai videopostauksena? ja saa toki ehdotella muitakin ideoita! :)

23 kommenttia:

 1. Kuvina, jotenkin selkeempi mielestäni :)

  VastaaPoista
 2. Laita videolle (:

  VastaaPoista
 3. videona olis kiva nähä :)

  VastaaPoista
 4. video ois kivempi! :) Ja siinä tulis ihanasti (ainakin toivottavasti) selitettyä enemmän käyttötarkoituksia/mistä oot ostanu ym:)

  VastaaPoista
 5. video koska siin sä voit esitellä niit joka kulmast ;)

  VastaaPoista
 6. videona :) ja en tiiä tosiaankaa mut tää lause kuullosti vähä itserakkaalt tai sillai (oma mielipiteeni) ''Ja tän postauksen piti tulla jo eilen kun oli kirjottanu kauheet tarinat koulutunneista ja kysellyt erikoispostauksia, nyt sitte aloin ihmettelee että kuinka kukaan ei oo kommentoinu mitään vaikka kyselinki mut tää ei vaan ollukkaan jostain syystä julkaissut eikä tallentanut sitä tekstiä ollenkaan.'' mut tajusin varmaan kyl väärin ;DD ja kirjotat hyvin ja kui usein käytte pinkin tunneil ! ku ite käyn satunnaisesti tol mun puoliverisel :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :) ja hups sorii, joo en siis oo mikään itserakas tai ylimielinen, kirjotin ton aika hätäsesti ja en osannu muotoilla asiaa oikein ku mun on muutenki välillä vaikee muotoilla lauseet mitä en osaa selittää ni tulee justii tommosia mokia :/ :( mut kiitti ku kerroit ku saan siten paljon paremmin korjattua ja parannettua mun kirjotusta :) käydään siel nyt suunnillee kerran kuukaudes mut silloin ku hepat asu lähempänä ni käytii kerran viikos :)

   Ja kaikille; saatan laittaa sitte videona ku videot voitti määrällään mut teen kans jotain kuvajuttua :)

   Poista