lauantai 18. helmikuuta 2012

Päivä 2 - tavoitteet ratsastuksessa

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 -  Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 – Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini  


No mun tavotteina olis tulla mahdollisimman hyväks ratsastajaks ja oppia ratsastamaan siististi ja eleettömästi, mut siihen on vielä kauan aikaa.
 Kruunun kaa tavoitteina olis se että saisin ratsastettua Kruunun rennoks ja pyöreeks koulussa, esteillä taas olis kiva kun hyppyjen jälkeen saatais hieman rauhallisuutta ja rentoutta, Kruunu kun on aina niin menossa :D 
Mutta jos kysytään kisatavoitteita niin koulussa tasasia helppo C ratoja alle ja prosentteina olis siinä jossain 60 % rajamailla ni olis hyvä! 
Esteillä alkuun pieniä ratoja jotta saatais kisaongelma pois ja sitten vois siirtyä aluetasolle, luokkina jotain 70,80, 90cm, vaikee sanoa kun ponin ehdoilla edetään ja mitä vaan voi käydä, mut mielummin vähän rauhassa edetään ettei tuu takapakkia, onhan mulla vielä kolme ponivuotta jäljellä.


Postaus tästä päivästä tulee vasta huomenna, koska pitäis ladata yksi video. (:

3 kommenttia:

 1. Esteillä alkuun pieniä ratoja jotta saatais kisaongelma pois ja sitten vois siirtyä aluetasolle <- mikä kisaongelma teillä on ? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunu oli oppinut ex-omistajilla aluekisoissa että kun kieltää 2kertaa niin pääsee pois radalta, saivat ilmesesti sen pois ja nyt Kruunu testaa mulla sitä niin pitää käydä joissain pikkukisoissa missä saa jatkaa radan loppuun niin poni oppii taas ettei junttirointi auta ;)

   Poista
 2. Kiva postaus, itsekin laitoin tuon listan minun ja kaverini blogiin, olisi kiva jos vilkaisisit: http://eehevoselamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista