keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ei otsikkoa

Maanantaina irtojuoksutettiin heppoja kentällä ja ponilla ainaki oli kivaa! Veti kivoja pukkisarjoja ja ravikin oli paljon paremman näköstä. Kruunu varmaan piehtaroikin viisi kertaa ja otti pientä lumipesua. Oli muuten tosi kiva kun oli alle 10 astetta pakkasta niin tuntu jopa lämpimältä.

No eilen(tiistaina) mun oli sitte tarkkuus tuupata kunnolla, mutta Kruunulta oli katkennut kenkä! Suunnilleen siitä keskeltä, siinä kengässä oli kai joku valuvirhe? Mutta onneks kengän puolikkaat saatiin otettua pois ja nyt ollaankin matkalla tallille kun kengittäjä tulee lyömään uuden kengän. Mun pitäis vielä mennä Romantikalla ja ehkä Kruunulla jossei poni aro sitä jalkaa. Eilinen menikin vaan talutteluks ja tän päivän hyppysuunnitelmat meni uusiks. No ei voi mitää, joku toinen kerta sitten.

Ja kuvia ei nyt oo kun en kännykällä niitä pysty lisäämään.

Muuten kommentoikaa vaan, se piristää aina niin paljon ja saa vaan uutta intoa kirjottaa. :)

22 kommenttia:

 1. ääh oispa jo kesä, tätä talvee ei enää jaksa ku ei pääse kunnolla treenaamaan... noo onneks nyt nää pakkaset on ollu vähän lauhempia :) te ootte muuten kruunun kaa tosi kiva pari, ja tää blogi on tosi kiva ! :) luen anonyymina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, no onneks ollaan jo helmikuussa, päivät pitenee ja pian tulee kevät! ;)) ja kiitti paljon (:

   Poista
 2. voi...ootte niin ihana pari ja sä oot ihan sairaan hyvä ridaa ym. ym. tykkään tosi paljon tästä sun bologista ja kaikki sun videot youtubessa on ihan huippu hyvii(: joskus oon nähny sut silloin kun vili oli kylä-hentilässä kun ite ridaan siellä((:

  VastaaPoista
 3. Oon jo pitkään odotellu videopostausta, koska siitähän on jo vierähtänyt tovi kun olet sellaisen tehnyt. Joten jos mitenkään kerkiäiset sovittaa sen jollekkin päivälle, niin se ois huippuhyvä!!:) Blogisi on muuten erittäin hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, voisin yrittää taas tehdä, mut oisko mitään ehdotuksia että millanen, semmonen missä vaan selitän tyyliin että mitä ollaan tehty vai pitäiskö siinä olla jotain ideaa? Ja käykö ihan semmonen missä puhun tyyliin selästä vai semmonen minkä on joku muu kuvannu? :)

   Poista
  2. No varustepostaus ois kiva, samoin talliesittely ja videopostaus sun normipäivästä ois mukavia:)

   Poista
  3. Talliesittelyä en viitti tehä kun ei oo meijän oma talli ja ton varustepostauksen videopostauksena oonki jo tehny mut ajattelin et voisin tehä videopostauksena silleen että esittelen mitä meillä on nyt käytössä, eli omat ja ponin tavarat joita nyt käytetään eniten ja sit toi tallipäivä joskus jos saisin jonkun kuvaamaan ;))

   Poista
 4. oot tosi nätti ja postaat kivasti :)
  jatka samaan malliin!!
  ps. ootte kruunun kaa hyvä pari ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus! Meilläki oli josskus kesällä katkennu kenkä siitä keskeltä, että toinen puoli oli jääny, aika hauskan näkönen oli! :D
  http://ponityttoelama.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä oli kummatki puolet kiinni mut vaan keskeltä poikki :D

   Poista
 6. Meetkö kesällä leirille Kruunun kaa, tai ilmn? Jos joo ni minne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mennää Kruunun kaa castelloon ja sit jos päästää hauista läpi ni viel ypäjälle ponimeetingii :))

   Poista
 7. Millon ton ponimeetingin haku on? Ja tosi kiva blogi sull :D

  VastaaPoista
 8. se on koko ajan, loppuu 15.3 :) ja kiitos (:

  VastaaPoista
 9. Ooks jo lähettäny ton haku lomakkeen sinne poni meetingii? Ja mikä teijän paras sijoitus on? Meinaa mä en tiiä viel hakisinko kos en oo hypänny ku 80cm ratoja siottuen ja 95 jollai yhel kiellol (tästä tietysti aikaa) ja nyt ajattelin ens kisois hypätä 90cm ja ehkä 100cm. Ja valmennuksissa on hypätty 110 rataa. Olisko sun mielestä taso riittävä meettii?? Ja meijän iskä on entinen estevalmentaja (valmentanu tyylii Noora penttiä yms ku ne on ollu nuorii) ni kyl sillee kokemusta mut en viel tiiä :D sun mielipide? Ja ihana blogi sulla <33 oon nähny sut parikertaa ratsastaa kruunul livenä ja hyvä pari ootte :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo viel lähettäny, lähetetään varmaan sitte joskus maaliskuun puolella ku päästäis reenaa? Ja meijänki paras sijotus on vaa 80cm oliskohan ollu neljäs sija? :D ja ku ponil on nyt ollu hyppylomaa monist syistä ni ei viel ihan heti päästä kisaan ni ei voi oikee hankkii tuloksii.. Eli mekin ollaan hakemassa vaan 80tuloksilla mut on sinne moni muukin hakenu tommosil tuloksilla. Ja on mun mielestä ihan riittävä taso, siel on kuitenki monen tasosii ryhmiä (: ja kiitti :)

   Poista
 10. Mihin leiriin meet? Siis mikä numero (:

  VastaaPoista
 11. Millanen sun ja Kruunun kisahistoria on? Ootteko siis kisannu paljon, millasia luokkia, ja millasin sijoituksin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ei oo melkein yhtään kisahistoriaa, koska poni tuli aikalailla kisakauden lopussa ja sitte meillä oli satula ongelmia, ponin lavat jumissa ettei halunnut hypätä, ja sit Kruunu oli viime kodissa oppinu aluekisoissa semmosen et ku kieltää kaks kertaa ni ei tarvi mennä rataa loppuun ni ollaan treenattu sitä pois semmosissa kisoissa missä saa jatkaa radan loppuun ni ollaan saatu jo se ongelma pikkuhiljaa pois, mutta senkään takia ei vielä olla isompia luokkia menty :)

   Poista