sunnuntai 5. helmikuuta 2012

.

 kylmä on mut onneks aurinko paistaa!
Romantikalla oli eilisen lenkin jälkee kivat sarvet :D


Tänään käytiin vaan taluttelemassa heppoja, mut mentiin aika pitkä lenkki ja tuli melkee hiki itelle! Olis ollu joitain kuvia, mutta ne ei suostu siirtymään koneelle..
Mut katotaa jos sais taas ensviikolla jokupäivä jonkun kuvamaan.

Muuten vitsit että olis jo kesä! kattelin kaikkia kesäkuvia, sitte joitain ens kesän kisoja ja ootan leiriä liikaa, ja ois ihan super kivaa jos päästäis vielä ypäjälle, mut kisatulokset on vähän liian heikot..
Ootattekos te jo kesää vai vieläkö haluisitte talven jatkuvan? ;)

4 kommenttia:

 1. kokeile silti ypäjää! ikin ei tiiä kui moni hakee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii aijonki, ku ei sinne pyrkiminen mitää maksa ja jos ei pyrittäis ni sit jäis vaa harmittaa silloin ku ei ees haettu :))

   Poista
 2. hei tee jossai vaihees postaus niistä kisoista, mihin ajattelitte kruunun kans osallistuu tällä kaudella ? ois kiva tietää (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä joskus paljon lähempänä kesää ku seurakisoihin mennään niihin sopiviin ja mitä nyt sattuu aina olemaan ni sitte ku alkaa seurakisois sujuu ni sitte katotaa et mitä aluekisoi sit on, mutta olis kiva jos päästäis esim sea horse weekille ja kisaviikolle jos päästäis ponimiittiin ja tyylii jumping helsinkii ja messilä derbyy mut noi on ihan auki koska en tiiä yhtää et kuinka nopee päästää meijän kisaongelmasta :))

   Poista