perjantai 3. helmikuuta 2012

talvisia kuvia ja hiihtoratsastusta


 poni näki ruokaa!


 Siinä muutama kuva lauantailta.
Lauantaina Jenna oli siis mukana ja lähettiin hiihtoratsastamaan. Kruunu tykkäs ja oli ihan älyttömän hieno ilma, pakkasta sopivasti ja aurinko paisto siniseltä taivaalta.

Laitettiin testiks Jennan kännykästä joku mittari päälle ja huippunopeudeks tuliki 37km/h kun yhessä vaiheessa Kruunu otti pikku spurtin ;)

Maanantaina mentiin kavaletteja ja meni taas tosi hyvin. Tiistain jälkeen on ollutkin niin kylmä ettei oo viittinyt mennä paljoa.

Mutta aattelin nyt että koitan viimesen kerran kunnolla postata usein ja jos ei tule mitään vieläkään niin laitan tän blogin tauolle ja palaan sitten kun aletaan valmentautumaan, mitäs mieltä te ootte?

10 kommenttia:

 1. miten ihmeessä toi hiihtäjä pysy noin hyvin pystyssä? :D:D ite kaatuisin varmaanki heti... joo mut tosi kiva psotaus, ja oon sitä mieltä et olis tosi kiva jos nyt rupeisit postailee useemmi, ite ainaki tykkään niin paljon lukee sun blogii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeea laitoit paljon noit kuvii (: ♥
   ja frida: (vastaan nyt tähä ku ite oon tossa siis hiihtämäs)
   vaikka olin ekaa kertaa ja ei se ollu yhtää vaikeeta ja siin oli helppo pysyy pystys vaikka pitiki vaa yhel kädel kiinni :-D

   Poista
 2. Ihana postaus , ihania kuvia ♥♥ Kovaa meni ;))

  VastaaPoista
 3. IHANA BLOGI! Tuossa on mun blogi jos haluut käydä kattomassa ja vielä kysymys miten oot saanu blogiis noin paljon lukijoita? :) Sori, en oo kirjautunu nyt sisään :(
  http://immylainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, käyn kattoon :) ja en tiiä, oon joskus kauankauan sitte linkittäny ehkä 2kertaa ht.nettiin, mut seki kans vaikuttaa et oon pitäny tätäjo yli vuoden ja sit ku mulla on ollu youtubessaki subbajia jonku verran ni sitä kautta on jotku varmaa tänki löytäny ku johonkin videoihin linkitin :)

   Poista
 4. tää on vähä tälläi outo kysymys, mut mitä pidät tol kruunul päällä ulkona ku on yli -20 ? ku oon ainakin ymmärtäny et se on klipattu ? ja idea täs kysymykses oli se, et voin "vertailla" mitä muilla klipatuil horseilla pidetään ! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Kruunu on klipattu mut siit on jo pari (ellei 3) kuukautta ni sil on jo kaamee karva mut ei olla klipattu uudellee ku se ei oo hikoillu, mutta Kruunul on siis sellai eurostarin paksu sisätoppis ja ulkona kaulakappaleellinen paksu ulkotoppis, en muista paljon niis on grammoi, mut luulen et jos sil olis lyhyempi karva ni ois vähän paksummat loimet viel :D

   Poista
 5. Juu tämä blogi kuulostaa mielenkiintoiselta, taidanpa liittyä lukijaks! Ja hiihtoratsastus on huippuhauskaa! ;)

  VastaaPoista