sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

valkkuja

Noh en kyllä sitten tälläkään viikolla ehtinyt paljoa päivittää :/  Mutta viimeviikon sunnuntain estevalkku meni alkuun hyvin ja poni oli innoissaan, sitte kun päästiin viimeselle radalle ja esteitä vähän nostettiin, niin ekalle esteelle oli aika tiukka kurvi ja poni jäi pohkeen taakke, joten tuli kielto. Kruunua sitte rupes pikkusen potuttamaan ja jumitti vähän, sitten kun päästiin ykkösen yli ja olis pitäny kääntää samantien kaarevasti, mutta käänsin liian myöhään ja tuli huono tie ja stoppi, täysin omaa syytäni. No alotettiin sitten alusta ja meni kummatkin esteet hyvin, kolmoselle vielä stoppi kun siinäkin hyyty laukka, mutta loppurata menikin ilman ongelmia.

Tää viikko taas ollaan maastoiltu, menty koulua muutama kerta ja taas maastoiltu. 
Toissapäivänä ja eilen tuli muuten niin hyvä mieli kun Kruunu hörähti mulle ekaa kertaa, kun ponihan on semmonen hiljanen etten oo kuullu kuin pari kertaa Romantikalle vieraissa paikoissa hörisevän. :D

Eilen oli sitten Juhon estevalkut kahella hepalla, kummatki meni niin hyvin! Kruunun kanssa mentiin ihan pieniä ja ei mitään vaikeita tehtäviä, oli kummallakin yber hauskaa eikä yhtään kieltoa tai edes epäilystäkään että olis tullu stoppi. Hallinta oli välillä vähän mitä oli ja paikat kanssa, mut se nyt ei ollu tän valkun pääpointti. Jäi kyllä niiin hyvä fiilis! :)
                                 MY ONLY LOVE <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti