keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

estevalkku

Joo eli sunnuntaina oli se Suskin estevalkku, ja niille jotka ei jaksa tätä tekstiä loppuun asti luke niin voin sanoa jo että meni hyvin ;)

Alotettiin menemällä ympyrällä ja siinä mentiin jonkun aikaa koulua. Väistätettiin takaosaa ulospäin ympyrän pisteissä ja tehtiin siirtymisiä. Kruunu oli aluks tosi jännittyny, mut rentotutu sitten jo paremmin.

Alettiin menemää kahta puomia, joiden väli tais olla jotain 17m? Heppojen piti tulla 5,6 ja 7 askeleella, ja meijän 6,7 ja 8 askeleella. Kruunun laukka on sileellä niin tönkön näköstä, ettei sitä uskoiskaan miten se oikeen venyy, kun tultiin ekalla kerralla niin olis pitänyt tulla kuudella, mutta Kruunu vähän innostu ja meni ihan helposti viidellä askeleella, joten vaihdettiin että mekin tultiin 5,6 ja 7 askeleella.
Mentiin noita puomeja kunnes tuli kaikilla askelmäärillä hyvin, videoon laitoin vaan kummastakin suunnasta yhet.

Sitten tultiin tota linjaa, aluks silleen että ristikko ravissa ja ristikon jälkeen takas raviin, sitten noi ravipuomit. Ekalta yritykseltä ei ollutkaan ollenkaan videota, siinä Kruunu vähän innostu ja jouduin kääntämään voltille just ennen puomeja, ettei oltais tultu ravipuomeja laukalla :D no tokalla yrityksellä menikin jo pidätteet läpi.

Mut olin tosi tyytyväinen Kruunuun, kattokaahan videolta loput :)Sitte lyhyesti sanottuna tän viikon ohjelma on tämmönen; maanantaina vaan käveltiin, tiistaina ratsastin ja ei tehty mitään erikoista, tänään ponin vp, torstaina menen itte, perjantaina Heku läpiratsastaa, lauantaina meillä on pinkin kouluvalkku ja sunnuntaina on juhon estevalkku. Varmaan lauantailta sitten tulee postausta :)

Muuten näillänäkymin meijän kisakausi starttaa 31.3 voistion koulukisoilla, siellä mennään varmaan helppoC ja sitten seuraavana päivänä Voistion estekisat joissa mennään luultavasti 70cm ja 80cm, katotaan nyt että miten sunnuntain valkku menee.

10 kommenttia:

 1. Tossa aina kun poni "pukkasee", niin kannattaa vetästä nuppi ylös ja pohkeet kinni. Ei siitä muuta haittaa ole, kuin että tyyliarvosteluradalla lähtee pisteitä sillä tuolla "pukkaamisella" esteiden jälkeen hevonen protestoi ratsastajaa.. Mut muuten kyl siistiä menoo (:

  VastaaPoista
 2. Haha joo mulla oli kyllä pohkeet kiinni ja yritin vetästä pään ylös, mutta ponilla on vähän enemmän voimaa ;) ja tekee tosi harvoin tommosta (kerran 2 kk? Jos sitäkään) ja ei tee tommosia radoilla ollenkaan, vaan just jos on tommoi et mennään suoraan ja on tavallaan yks tehtävä niin saattaa tehä tommosen, ei siis oikeestikkaan tee tommosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa, okei (: mut tosi siististi sä ratsastat!

   Poista
 3. onks sull täss videossa ne sun joululahjaks saamat usg nahkasaappaat style:t? horseproolta? koska voisitko kertoo laajasti sillee millaset ne on ja laittaa niist lähempää kuvaa ratsastettaessa ja sillee "ei" ratsastettaessa? OLISIT MAAILMAN IHANIN JOS TEKISIT NÄIN!(: Oikeesti oot muutenki mun suuuuri idoli ja oon seurannu suo sun ekasta tube videosta asti, joten toivon että näin suurelle "fanilles" voisit pienen pyynnön toteuttaa ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu on, ne on tosi mukavat ja ku jotku saappaat saattaa olla aluks jäykät ja semmoset epämukavat ni noi on ollu alusta asti tosi mukavat, otettiin se kapein pohkeen leveys mut ne on mulle silti vähän reilut sillee et se vetskari menee sille möykyilleen josta johtu et se vetskari meni rikki ku se kuuluis olla kiree mut se oli kupruilla, mut sit van vaihettiin se vetskari semmoseen paksumpaan ja vahvempaan, mut oon kyl tykänny noist :) ja tos ne on tolleen muuten vaan http://anskuandponies.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-26T04:15:00-08:00&max-results=7 ja mulla ei oo nyt yhtään kuvaa kun on ne jalassa :)

   Poista
 4. Mitä muita heppoja/ratsastajia sun kans tossa valkas oli. ku katoin yhtä et olis ollu yks tuttu polle mut en tiiä, et jos muistat heppojen nimiä niin olis kivaa tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hitsi, en muista yhtään, kuulin kyllä nimet mut ei tule nyt mieleen ://

   Poista
 5. onks voistiolla nettisivuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole varsinaisia mutta facebookissa on (:

   Poista