sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

No nytten ei oo taaskaan tullut postauksia, anteeks siitä! Mutta en ollu alkuviikosta ollenkaan tallilla kun olin kipee. Maanantaina Kruunulla oli vapaa, tiistaina oli se ruotsalainen fysioterapeutti ja Kruunu oli kuulema ollut paaljon parempi kuin silloi joskus tammikuun alussa, hyvä niin kun ollaanhan tehty paljon töitä että lavat ja selkä ois kunnossa :) Keskiviikkona äiti oli juoksuttanut Kruunun ja torstaina meni Saara.
Perjantaina pääsin vihdoin tallille. Mentiin vaan vähän kevyesti koulua, Kruunu oli vähän vempula ja energiaa riitti vaikka muille jakaa, mutta kun sain ratsastettua vähän rennommaks ja rauhallisemmaks niin lopetin siihen.

Eilen ratsastin Kruunun kunnolla läpi, ja poni olikin alusta asti tosi mukava ratsastaa. Mentiin vaan perusjuttuja, vähän väistöjä, ympyröitä ym. Laitettiin vielä kavaletti silleen että puomi oli toiselta puolelta maassa ja toiselta puolelta kavaletin päällä. Tultiin jokaisessa askellajissa lapajumpaks sitä ja laukassa vielä siten että puomi oli ylhäällä molemmasta päästä. Saan nytten katottua Kruunulla etäisyydet paljon paremmin ja eilen askeleet osuki lähes jokaiseen pomppuun.
  Nää kuvat on sitten otettu joskus vissiin tammikuussa? ja sain nytten nämä, kuvista kiitokset Heidille

Tänään on sitten Suskin estevalkku Pinkillä, toivotaan että menis hyvin ja katotaan nyt jos sais jotain materiaalia vihdoin ! :)

10 kommenttia:

 1. Ihan super söpö poni;), millee yleensä verkkaat Kruunu kisois/valmennuksisaa koska itte yleensä kisoissa verkkaan vähä liian nopeesti ja sitte jää poni jäykäks ja menee huonosti, mut aattelin etä ku teillä on ollu niit lapa ja selkä ongelmii ni sulta saattas löytyy jotain vinkkii;)
  http://minnipony.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunu on ;) No mulla on nytten toiminu se että oon ratsastanu Kruunun ihan kunnolla läpi koulua hyppäyksen edellisenä päivänä, silleen että kaikki avut on läpi ja että poni taipuu ja kuuntelee, sitten se on esteillä verkassa ollut yleensä tosi kivan tuntunen, mut verkassa valkuissa oon nytten menny silleen että taivutellu, paljon kiemuroita, ympyröitä ym, sitte oon vähän lisänny ravia ja sitte kiinni ja tota toistanu. Laukassa taas pitkällä sivulla oikeen reipasta laukkaa kevyessä istunnassa, että reagoi pohkeeseen ja selkä aukee, sitte lyhyellä sivulla taas kiinni että reagoi istuntaan ja pidätteisiin.
   Tolleen yleensä meen ja oon todennu toimivaks :) :)

   Poista
 2. vooooooi kruunu on niin söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, munki mielest Kruunu on nois jotenki hirmu sulonen, jotenki tommoi pörrönen nalle :DD

   Poista
 3. Ihana Kruunu :) Harmi ettei toi valmennusvideo näy tubessa, ois ollu tosi kiva nähä mite meni. Itekki oon pari kertaa ollu Suskun tunneilla Pinkillä ja on ollu tosi hyviä harjotuksia ja ennen kaikkea hyvä opettaja! :) Ootko millon menossa Kruunulla kisoihin, jos oot menossa? :) ois kiva tietää :D ja muute, rupesin lukijaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mun on tarkotus ladata se jokupäivä uudelleen, mutta postaus vaan myöhästyy, voin tässä jo kutenkin kertoa että meni ihan superisti ja tykkäsin suskista :) ja meillä kisakausi starttaa 31.1 koulukisoilla ja sitten seuraavana päivänä 1.4 on estekisat, kotitallilla siis noi kisat järjestetään, siitä sitten katotaan että miten lähtee menemään ja että missä ois lähikisoja :)

   Poista
 4. Hei millä tallil teijän ponit asuu? :)

  VastaaPoista
 5. Aaaoke, onks siel paljon muitaki poniratsukoita? Ku kuulostaa nii tutulta...

  VastaaPoista
 6. Siel on yks poniratsukko mun ja kruunun lisäksi :D

  VastaaPoista