tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevät tulee, kisat myös

Perjantaina Kruunu läpiratsastettiin ja meni ihan älyttömän hyvin kun videolta katsoin, mutta ei kyllä ollut kuulema helpoin saada läpi.Lauantaina meillä oli Pinkin kouluvalmennus ja Kruunu oli kyllä ihan sen tuntunenkin että eilen olisi läpiratsastettu. 
Mentiin erinäkösiä kouluradan pätkiä ja siten että oli tehtäviä koko ajan. Poni oli alkuun niin hyvä, ei oo sen paremmin todellakaan mennyt, loppussa kun alkoi väsyä niin alkoi vähän kiukuttelemaan mutta kun vaan ratsastin niin vielä jaksoi vähän tehdä töitä.

Sunnuntaina olikin sitten Juhon estevalkku. Kruunu meni aika kivasti ja sain ratsastettua hyvin väleissä ja etäisyydet, ei ollu taaskaan kuvaajaa, mutta ens viikonlopun kisoista saatte sitten(toivottavasti) matskua. 
Tuli yks kielto, joka oli mun oma moka. Piti kääntää semmonen neljän askeleen väli ja käänsin liian myöhään niin este tuli yllättäen ja Kruunu sano että en mene, hyppäs kuitenkin seuraavalla yrityksellä. Poni oli muutenkin vähän väsy viimisellä radalla, mutta silti tsemppas ihanasti.
 Olisin voinut piirtää sen radan, mutta se oli niin hankalaa enkä osannut hahmottaa sitä ylhäältäpäin.

Ja mennään nyt siis siellä kisoissa 70cm ja 80cm ja heC

Eilen menin kevyesti koulua ja tänään on Hekun tunti :)

12 kommenttia:

 1. Niin siis oletteko te tulossa lauantaina myös Voistion koulukisoihin? Me tullaan Guban kanssa :)
  Olen viimeksi nähnyt sinun ratsastavan Hetalla, eli siitä on jo hetki aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu ollaan, tullaan siis se heC, minkä te tuutte? :)

   Poista
  2. Tullaan kans HeC ja lisäks HeB. Odotukset eivät tosin ole korkealla. Olen aina onnistunut jotain sössimään Voistion kisoissa! Tai sitten hevoseni on alkanut esittää balleriinaa kesken radan.. :D
   Tsemppiä teille!

   Poista
  3. okei, meilläkään ei oo odotoukset kovin korkeella, tarkotus päästä rata hyväksyttynä läpi :DD ja kiitti, samoin teillekkin :)!

   Poista
 2. Hehheh, oon tulossa tohon helppoo C:hen kans :D Mutta varmaa voitatte meijjät, mulla on alla poni joka ei oo kovin helppo ja kaiken lisäks pelkää puomeja ja kouluaitoja ! Jos saan otettua susta ja Kruunusta jotain hyviä kuvia sunnuntaina niin voin lähetellä niitä sitten sulle! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah no meijät on helppo voittaa eilisen tunnin perusteella, Kruunu luultavasti painaa koko radan menemään alakaula pullottaen ja kaahottaa, jos olisin saanut niin olisin perunu osallistumisen mut harjotus tekee mestarin ;)) ja Voistiossa ei oo kouluaitoja vaa puomit rajaa sen alueen ja sitte verkka on siellä kouluaitojen sisällä niin saa tutustua siihen rataan :)

   Poista
 3. tää on niin kiva blogi! :) siis kaikilta tahoilta :):):) yks lemppareistani! ja ratsastat kivasti. tein ittekin juuri uuden blogin..käy ihmeessä kattoon:)

  http://satulassaoona.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kun tykkäät, tämmösistä kommenteista tulee aina niin kivalle mielelle ja tekee mieli postata! käyn tsekkaamassa sun blogin :)

   Poista
 4. Tää on tosi kiva blogi :)) Kruunu on tosi kivan näkönen! (:: Missä päin asut tai missä päin Kruunu asustaa? Ku mäki oon käyny korpparissa ;))

  Mun blogi kertoo myös mun omasta ponista ja meijän elämästä ;))
  www.rroosaponi.blogspot.com toivottavasti jaksat käydä kattoo ja liittyy lukijaks ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäät, Kruunu asuu aika lähellä korpparia, tennilän voistiossa ja itte asun lahessa. Käyn kattomassa sun blogin :)

   Poista
 5. Voisitko tehdä taas jonkun videopostauksen? Vaikka omista ratsastusvarusteistasi, tai omastahuoneestasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkkää, oisin voinu tehä kisavideopostauksen muuten mutta ei ehi ku meen kahella hepalla mut ehkä sitten joskus muulloin :)

   Poista