maanantai 3. lokakuuta 2011

jarrut hukassa

Tiistain kouluvalkku meni hyvin. Harjoteltii peruutuksia sillee et takaosa on alla eikä perse lähe oikeelle tai vasemmalle. Aluks meinas mennä aina vinoon vasemmalle, mut toistojen jälkee onnistu hyvin! Laukassa mentiin vaan siirtymisiä, jotka suju ihan okei. Mut laukka on kyl parantunu selkeesti ja Pinkkiki kehu et se on parantunu paljon! :) Oli muuten viimenen aamu käynti Pinkillä, ku hepat muutti voistioon niin ei aamulla enään ehitä käydä. Jee, vihdoin saa nukkuu 10 tai puol 11 asti ku on 12 aamu <3

Keskiviikkona juoksutin, koska torstaina oli taas tunti. Oltiin siis siellä istuntakurssilla, ja sainkin hyviä neuvoja istuntaan, siellä ei siis harjoteltu muutaku istuntaa. Mun pitää harjotella selkää suoremmaks ettei se oo notkolla ja että kannan kädet.

Perjantaina lähettii lyhyeen (ja viimesee virenojalla) maastoon, mentiin pari kertaa se yks pikku 'tukki' jonka jälkee laukattii yks tie poispäin tallista. Ku käännyttii ni poni ryösti, enkä millää saanu sitä hidastamaa millään, yks suora sitä jouduin hidastamaa, mut onneks loppujenlopuks sain pysähtymää. Nyt tuliki hankintalistalle jotku kuolaimet, esim. pelhamit, koska se on tehny tota jo pari kertaa mut on kuiteski hidastanu paremmin..

Lauantaina hepat muutti voistioon, jee !!

Eilisistä kisoista tulee postaus ehkä tänää sitte ;)

5 kommenttia:

 1. nii koska se videopostaus tulee ?

  VastaaPoista
 2. mul on susta ja romantikast kuvii niist kisoist et sano jos haluut niit :D

  VastaaPoista
 3. ano: sen piti tulla viikonloppuna, mut se muistikortti hävis..
  nelly: okei, no joo jos sul on ni jos sä haluisit lähettää? (;

  VastaaPoista
 4. joo voimmä lähettää, mihi laitan niit sulle ? :)

  VastaaPoista
 5. laita vaikka söhköpostiin tai faceen? sähköposti on ansku_m_@hotmail.com tai sit face on annika mäkelä :)

  VastaaPoista