lauantai 15. lokakuuta 2011

hyppäri ja koulukisat

Keskiviikon estetunti meni tosi hyvin! mentii semmosta jumppista, ei menty kyl mitää isoja ku korkeimmillaa jotain 90, mut tarvittiiki just tommost tuntii :))

torstaina ja perjantaina menin vaan koulua.

Ja tänään oli ne koulukisat! rata oli siis helppo C.2:2000
Meni ihan hyvin, tosin ei minkäänlaista pyöreyttä ponissa vaan se oli ihan jännittyny koko radan, mut ei se mitää vaan treeniä lisää.
Ja istun jotenki tooosi oudosti tollee etukenossa miten en kyl yleensä istu..
 Tossa tokassa laukannostossa poni rupes sontimaa ni se nosto vähän myöhästy :ss mutta eipä enempiä selittelemään, vaan tässä on tää video:


Paperiin tuli paljon 7 ja 6 ja kai yks 5, prosentteja tuli 59,545% ja meijän yllätykses oltii vielä 2.sijalla!!! Jutta ja Lady voitti, niin tuli ponien kaksoisvoitto! Ku lähettii kunniakierrokselle ni poni kyllä ties missä se oli, sinkos vaan laukkaan ja ois halunnu mennä ihan täysiä, mutku koulukisat ni pitää mennä hillitysti ja rauhallisesti, jos päästäis sitte huomenki sijoille ni poni sais irrotella enemmin :D
 No en kyllä vois paljoo tyytyväisempi olla poniin kun oli Kruunun ekat koulukisat ja ittekki oon ollu viimeks koulukisoissa Vilillä vuonna 2008 :D Seuraavat koulukisat ois sitte ens kuussa Vironmäellä, siellä varmaan helpon C:n koulukoe, joka on vähän helpompi ku toi C.2 ehkä :)

6 kommenttia:

 1. Miks ihmeessä nois kisois mis käytte on aina ihme musiikkia soimassa kovaa? Tiiätkö syytä? Ku eikös se ärsytä heposia

  VastaaPoista
 2. Aika monis kisois on musiikkii soimas.

  VastaaPoista
 3. kai nyt kisoissa musaa aina on !:D teil meni koko viikonloppu tosi hyvin! onnea sijotuksista!

  VastaaPoista
 4. ano1: öö nää oli ekat kisat mis oli musaa? :DD ja yleensä aina koulukisois on musaa ja välillä estekki ja ei se ärsytä hevosia :)
  ano2: jep!
  vepsa: niimpä ja kiitti :))))

  VastaaPoista
 5. vähä kivasti meni toi teijä rata! :) kui paljo noit osallistujii oli ?

  VastaaPoista
 6. tack, osallistujia oli vaan 6..

  VastaaPoista