keskiviikko 26. lokakuuta 2011

3kk

Silloin perjantaina Suskin tunti jouduttiin perumaan, joten hypeltii sitte vähän itsekseen. Kruunu meni tosi hyvin, ei yhtään kieltoa ja kerranki olin itteeniki tyytyväinen koska en jättäny ponia yksin, kun ei tullu yhtään kieltoakaan, eli edistystä jes! :) mentiin paria kavaletti innaria ja sarjaa joka oli 9m eli kaks askelta.
 Huomaa et Kruunulle on tullu paljon enemmän voimaa, koska sen hypyt tuntuu ihan erilaisilta ku esimerkiks koeratsastuksessa. Ne on siis paljon nopeempia ja voimakkaampia ja sen tunteeki tosi hyvin selästä.
 Yritin laittaa videota mis on koeratsastuksesta video ja tosta kerrasta video, mut ei taaskaan onnistunu.. Tietääkö kukaan mitään hyvää videonmuunnos ohjelmaa?

Lauantaina menin kevyesti ilman satulaa, koska sunnuntaina ponilla oli vapari kun oltiin HIHSissä. Hihsistä tulee sitten ehkä erillinen postaus kun löydän sen muistikortin :D

Lauantaina Romantika klipattii, mut Kruunua ei ehitty klippaamaan, joten Linda klippas Kruunun sunnuntaina ja poni oli ollu kuulema ihan super kiltisti :) Jätettiin pää, jalat ja satulan kohalle pieni karva.
Maanantaina sitte taiteiltii (taino elina taiteili) 20euron trimmerillä ponille se kruunu, joka onnistu ihan hyvin, paitsi mun mielest se näyttää vähän kurpitsalt xd tos pari kuvaa jos niistä saa jotain selvää?


Mut maanantaina tuuppailin aika pitkää, sillee et Kruunu joutu oikeesti tekee töitä ja Elina lopuks tuli auttaa sen laukan kaa et se paranis vähän..

Eilen oli Siirin kouluvalkku jossa keskityttiin taivuttamiseen ja sitte laukan jälkee kontrollii, koska Kruunu lähtee aina kuskaamaa laukan jälkee. Tunti meni ihan jees :) Ei tehty noita kummempia tehtäviä, joka oli ihan hyvä koska saatiin oikeesti paljon apua.

Tänää oltiin korpparissa tunnilla, ja mentiin semmosta jumppista, jossa oli eka ravi puomit, sitte 3kavalettia innarina ja sitte 2askelta ja okseri. Tohon okserille oli väli vähän pitkä.
Noh ponilla oli tänään vähän semmonen "moi oon 4vee ja ekaa kertaa maneesissa, iik tuolt kuulu ääni omg" päivä joten haastetta oli hieman :D oli pelkäävinään ihan kaikkea, vaikka viime kerralla se oli ihan normaali :')

No toi jumppis meni ihan hyvin, mut sitteku sitä nostettiin johonkin metriin niin Kruunu kiels kaks kertaa, yleensä jos tuon huonosti ekal kerral ni parannan toiselle niin poni hyppää mut olin jotenki jäässä ku en ratsastanu kunnol.. Sitte siit okserist otettii takapuomi pois ja oikeesti keskityin ni päästiin siitä yli ja sitte se takapuomi laitettii takas ja päästiin kans yli.


 Huomaa heti ku on joku vaikeempi tehtävä (innareilla piti ratsastaa eteen tarpeeks ettei jääny väli okserille liian pitkäks) ni sössin sen, jos oisin vaan ratsastanu kunnol ni ei ois tullu noit kieltoi :/ Olin niin vihanen ittelleni, no ens kerralla ratsastan ihan superisti enkä jätä ponia yksin ni menee hyvin ! Hyvä et on poni joka verottaa jos ei ratsasta..
Mutta otsikkoon siis Kruunu on ollu nytte tänään meillä 3kuukautta! Eli 3kuukautta sitte oli ostotarkastus, jonka poni läpäs (onneks) jonka jälkeen se tuli suoraan meille. Musta oikeesti tuntuu et Kruunu ois ollu meijän jo jotain vuoden :DD mut en oo kyllä katunu et tuli just tää poni eikä joku niistä mitkä meinas tulla, vaikka onki ehtiny jo olla huonojakin hetkiä.
I love u pony<3

10 kommenttia:

 1. ens su helsingin ratsastajien kisat helsingissä -> tsekkaa sivut + 50/60 luokkaa kannattaa kysyy saako osallistuu vaik ei oo hr jäsen

  VastaaPoista
 2. okei, pitää kattoo jos sais kyydin ku elinalla on ypäjällä kuiteski 2päiväset kisat..

  VastaaPoista
 3. moyea video4web converter tuolla saa, se muuttaa itestään sen tiedoston eli ei tarvi valita mtn : )

  VastaaPoista
 4. mistä toi sun kl huppari on :oo?

  VastaaPoista
 5. Ihana toi vika kuva ja Kruunu on kyllä niin upee poni! :) Ja kruunulta toi näyttää eikä miltää kurpitsalta. :D

  VastaaPoista
 6. hei apua! mistä toi teijän toppaloimi on, mikä on tos vikassa kuvassa? :o RAKASTUIN siihen! :D

  VastaaPoista
 7. sori... sun esteistunta on hirvee...

  VastaaPoista
 8. ano1: oke täytyyki koittaa :)
  ano2: hihsistä reunoksen liikkeestä.. :)
  Vveera: kruuu on (; ja hyvä jos näyttää xdd
  ano3: hehe, mul ei oo hajuukaa mist ykskää Kruunun loimi on ostettu ku sen kaikki kamat tuli mukana :DDD
  ano4: nii on ainaki nois kuvis!! ku noi jalkkarit oli kai yhen liian pitkät ni mun istunta oli ihan kehari

  VastaaPoista
 9. mie haastoin sut haasteeseeen käy kattoo mun blogista(:http://mydreamerfifi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Ano4, oot vaa kateelline! :D ja hei 3'ssa kuukaudessa ei voi oppia ratsastamaan uutta ponia, tai siis sillee :D

  VastaaPoista