sunnuntai 16. lokakuuta 2011

estekisat!!

Tänään oli sitten ne estekisat voistiossa, mentiin luokat 60/70cm ja 80cm.

60/70cm - Poni oli verkassa ihan innoissaan, hypyt lähti tosi kaukaa vaikka yritin pidättää et sopis askeleet mut enhän mä sitä saannu pidettyä :D
 Ennenku alotti radan ni sai hypätä 3-esteen. Sille tuli taas semmonen jumitus kielto mitä se tekee aina kisoissa, mut tokal sitte rämisteltii sen läpi, saatii tulla viel sillee et tuli hyvä hyppy. Rata alkoki hyvin ja poni hyppäs kaaikki esteet kiltisti. Ei ratsastettu aikaa mut silti oltii 2.sijalla ja ratsukoita oli 12! hiieno poni <3 Ei kyllä ollu hirveen siisti rata, esim ton 7.esteen hyppy xdd mut pääasia et päästiin läpi!

Palkkareihin jouduin menee kävellen ku annoin hetkeks Kruunun äitille ni se lähti kävelyttää sitä maastoo enkä löytäny niitä :( KAIKKI KUVAT (C)VENLA http://m-tomorrow.blogspot.com/  kiitos tositosi paljon kuvista ! (;


80cm - Verkassa Kruunu oli ehkä huonompi ku edellisen luokan verkassa, tuli yks kielto, joka oli kyl mun syytä ku jotenki vähän jäädyin :/ no meni se sit seuraaval yli!

Radalle mentäessä hypättiin taas kolmos este johon ei edes yrittänyt stopata :) No sitte alotettii rata joka oli kyllä paljon siistimpi ku toi 60/70cm, ei tullu niin huonoja paikkoja paljoa. Pelkästään tolle 7.esteelle taas huono mut puomit pysy kuiteski taas ylhäällä ! Aika oli taas suht hyvä vaikka ei ratsastettu aikaa joten oltiin 4/11. Nyt päästiin palkintojen jakoon ihan yhessä, ja voiku poni oli ilonen. Ku käveltii kentällä ennen sitä ni se oli ihan väsyny mut heti ku sille laitettii ruusuke ni johan piristy!
Kunniakierrokselle lähtiessä se jotenki pomppi ja ruusukekki tippu, Kruunu oliski sit halunnu vetää ihan täysii sen kierroksen, mutku ne muut oli eessä, ja ihan hyvä niin, koska jos oltais oltu ekoina ni ois voinu olla lieviä ongelmia saada Kruunu pysähtymään xdd
 Nii ja tost kasikympist ei oo videota, koska äiti ei löytäny kameraa ku se oli tallissa, mut tossa on toi kunniakierros.

 sukellus :(( snorkkelit ja räpylät puuttuu!
 happy pony !on mulla vaan maailman hienoin poni 

10 kommenttia:

 1. ei musta tuossa seiska esteen hypyllä mitään enemmänkin sulla oli huolitammomia myötäyksiä kun sulla vaan vartalo liikku ja kädet veti taakse päin.no,eipä meistä kukaan oo seppä syntyessään.

  VastaaPoista
 2. hups, korjaus ylempään: "huolimattomia"

  VastaaPoista
 3. haha, no sanoinki et toi rata oli hirveetä saatöä ja tyylittömin rata minkä oon ikinä menny, mut en mä vetäny käsillä taakkeppäin vaan kädet vaan pysy paikoillaan, koska poni ei tarvinnu enempää myötäystä.. ja Kruunu kyl ärsyyntyy ja kieltää jos sillä jää hypyssä suuhun kiinni joten mun myötäys oli ihan riittävä :D
  no ei meistä kukaan oo seppä syntyessään eikä kuollessaan, kukaan ei oo täydellinen .. :/

  VastaaPoista
 4. Voi tota kruunua tossa kunnia kierroksella :DD Toine ihan menossa ja muut on hitaita:DD

  VastaaPoista
 5. Hahahha :D Voi vitsi et toi Kruunu on kyllä ihana ! Kunniakierroksellaki ois pitäny päästä menemää mut muut mateli eessä.. :D !

  VastaaPoista
 6. Söpö poni ku nii innoissaa menossa kunniakierroksella! :D

  VastaaPoista
 7. lillivoitto: jep ! kruunu yritti näyttää niille mallii et miten pitää mennä mut ei kukaa ottanu mallii :(
  Pinja: jep xd :DD
  Sade: Kruunu on vauhtiponii ;DD

  VastaaPoista
 8. oi! teil meni nääki kisat aika putkee :)) joten onnee :) mikö oli nois kisois isoin luokka! :)?

  VastaaPoista
 9. onnnee :) mikä kl.ln fleece toi on?:D onks tän vuoden vaii ja paljo makso?:)

  VastaaPoista
 10. innnsku. Kiitti,isoin luokka oli 105cm
  diudiuu: kiitti! se on niinku viime talven mallistoo (2010-2011 talven mallistoa)

  VastaaPoista