lauantai 29. lokakuuta 2011

Kouluilua

Heti aluks mun on pakko näyttää teille mun bannerien teko 'taidon' näyte, jota tein varmaa tunnin mut loppujenlopuks sen laatu kusi oikee kunnolla ja se oli liian pieni xd No täytyyki sitte laittaa ihan vaan se perus banneri tyyli mikä mul on ollu jo melkee vuos eli kuva rajattuna.. Mut viel sen lisäks hävitin ton kuvan oikeen kokosen kuvan johonki, mut oon nyt yrittäny ettii sitä ettei tarvis ollatoi ruma teksti. No ehkä joku päivä vielä saan jonku hienon bannerin :DNo mutta asiaan. Eilen siis lähettiin Pinkille ja pakattiin heinät ja heppojen ruuat yms. mukaan, koska ne oli yön siellä. Yönhän ne olivat siellä siksi, koska Voistiosta Pinkille on vähän turhan pitkä matka usein ajetavaksi, joten päätettiin tehä tommonen kaksoistunti.

Eilen (perjantaina) alotettiin taivuttelemalla, koska Kruunu on ollu tosi jäykkä, mut se Siirin kouluvalkkuki autto ja poni tuntu taipusammalta. No kun alkuverkat oli tehty ni alettiin menemään väistöjä. Ne suju käynnissä tosi hyvin, mutku tultiin ravissa niin poni yritti vaan aina lähteä kiikuttamaan tai siirty melkein käyntiin. Parin toiston jälkeen meni sit jo hyvin !
 Laukassa mentiin kaheksikkoa siten että keskiosassa oli pieni ravipätkä, Kruunu kyllä osaa vaihdot suoraanki. Kontrolli piti saada nopeasti, että sai nostettua uuden laukan, ja Kruunun mielestä oli ihan mälsää siirtyä raviin ja mennä rauhallisesti ja taipua.  Mun istunta on muuten ihan vino! istun aina toisella puolella satulaa, kun jos se on kallistunu vähän vasemmalle ni mun selkä nojaa oikeelle, mut mun paino on vasemmalla, jolloin oon ihan vänkyrässä.

Pari viikkoa sitten virenojalla

Tänään mentiin myös väistöjä, mutta vielä tarkemmin kun maneesi oli ihan tyhjä. Laitettiin siis tötsät joitten välistä piti mennä. Laukassa mentiin myös samaa tehtävää kun eilen, molemmat tehtävät suju paljon paremmin.  Keskityttii kans enemmän mun istuntaa ja huomasin ittekki korjata sitä monta kertaa!
  Mutta nyt on hepat taas Voistiossa (: Huomenna luultavasti maastoon.

Ja hei mun bloggerissa on liikaa kuvia, eli lisääei paljoa enään mahu! joitain jo poistelin et saisin tilaa, mutta ei sekään kauaa kestä, koska en pystynyt monia kuvia poistamaan, sen takia siis jäi yks erikoispostaus nyt tältä päivältä pois, koska tilaa ei oo riittävästi.. Alunperin oon suunnitellu, et ku tää blogger on liian täynnä kuvia ni teen uuden blogin, mut tietysti voisin poistaa noi mun vanhat postaukset, mut en tiiä toimisko se sit oikee?
Ku sen Flickerin kautta en haluu kuvia lisätä, koska mun postaus tahti ja kuvat varmasti vähenis jo entisestään! ://
 Eli kysyn nyt teijän mielipidettä:
 Teenkö uuden blogin vai poistanko suurimman osan vanhoista postauksista?

17 kommenttia:

 1. Kannattaa ehkä poistaa vanhoja postauksia koska varmaan kaikki lukijat eivät eksyisi sinne uuteen blogiin :)

  VastaaPoista
 2. tee uus blogi, koska jos nyt poistat vanhoja postauksia, kadut sitä myöhemmin! (:

  VastaaPoista
 3. ehkä kannattaa tehä se uus. :)

  VastaaPoista
 4. tee uus koska näitä vanhoja postauksia on kiva lukea välillä. mä pakkaisin uuteen blogiin kuvat esim. picture managerilla asiakirja -kokosiksi, mulla on kyvia varmaan lähemmäs tuhat blogissa ja mitää ei oo vielä valittanu.

  VastaaPoista
 5. heino blogi! olisko vinkkiä ensimäistä hevosta hankkivalle ? Kuinka monia hevosia kokeilit ja sitten päädyit tähä oikeaan ?=)

  VastaaPoista
 6. kannattaa tehdä uusi, ihan vaan sulle ja Kruunulle :)

  VastaaPoista
 7. kannattaa tehdä uus (: nii voit myöhemminkin lueskella tätä blogii ja näitä vanhoja postailuita !!

  VastaaPoista
 8. Uusi blogi! Ja toi bannerihan olisi muuten tosi kiva, paitsi että se on vähän huono laatuinen.. Mikä takki sulla on tossa keskimmäisessä kuvassa? Ihana ♥

  VastaaPoista
 9. Uusi olis ehkä parempi vaan sulle ja kruunulle mutta siinä on se riski että kaikki lukijat eivät löydä sinne uuteen :/

  VastaaPoista
 10. Tee uus ! (: mut pidä tää myös hetki ja mainosta sit tääl sun uutta blogi osotet & voisit tubessaki sit mainostaa että ne lukijat kans löytää sinne (8

  VastaaPoista
 11. tee uus...mut sit sun pitää tääl kertoo siit uudesta osoitteesta ett lukijat löytäis sen(::

  VastaaPoista
 12. kiitos kaikille mmielipiteistä, joo luultavasti teen uuden blogin ja jätän tän vanhan :)!

  Vepsa: joo, ehkä mun kannattais tehä tollee, ku en ikinä pienennä kuvien kokoa vaan annan vaa tulla isoina suoraa muistikortilta :DD

  anonyymi: kiitos! Kannattaa kokeilla monia, mulle ponia ettiessä kokeiltiin kolmea ponia Kruunun lisäks, harvoin sattuu että kaikki ponit on hyviä, mut kaikki niistä poneista oli ostettavia, joita ei kuitenkaan tullu ku yks liian pieni, yks ei terve ja yks oli ihan liian kallis tasoonsa nähden, viimesenä koitettiin Kruunua ja vitsi se tunne ku tuns et _tää_ on just se mikä on täydellinen, ostopäätös oli selvä jos poni on vaan terve ja terve se oliki ! :) Romantikaa ostaessa jouduttiin kokeilemaan useampia hevosia eikä meinannu löytyä hyvää. Kannattaa sit kans pyytää joku esim. ratsastuksen opettaja sitte kattomaan seuraavalle kerralle kokeiluun mukaan heppaa, Ja kannattaa myös pari kertaa sitte kokeilla kun on löytänyt hyvän hepan!

  Riikka: Se on joku horzen takki, on kyl ihan sairaan mukava ja lämmin (;

  VastaaPoista
 13. http://dabek-poni.blogspot.com/2011/10/haaste.html

  HAASTAN sut (:

  VastaaPoista
 14. tee uus blogi mielummin sen sijaa et poistaisit postauksii (:

  VastaaPoista
 15. tee vaa uus blogi :) oon uus lukija, ja päätin nyt alkaa seuraamaan tätä blogia ihan vakituisesti :D muuten kuinka iso kruunu on?

  VastaaPoista