maanantai 26. syyskuuta 2011

my little pony

njåå ei taaskaa postauksia höh!
Eilen oltii suunnillee koko päivä tallil Elinan kaa kuvaamas päivä tallil videota - muttaa yllätysyllätys kamerasta loppu akku sitte ku aloin harjaamaa Kruunua.. Noo tulee sitte semmonen puolikas mis meen vaa Romantikalla :D saas nähä tuleeko huomenna, ylihuomenna vai milloin?


No lauantain kisoihin..
50-60cm luokan verkassa poni oli ihan suuper hyvä, ja radallekki mentäessä puhku intoa.          Verkka oli kentällä ja rata maneesissa, joten sai hypätä 1esteen ennen radan alottamista, poni stoppas mut meni seuraaval yrityksel, ja alotettiin rata.
   Perusradal oli 7 estettä ja päästiin puhtaasti kaikki läpi! Uusinnassa ratsastinki sit väärän esteen - kiitos mun huonomuistisuudelle ku ratapiirros tuli vasta ku radankävely alko ja opettelen radan aina paperista :D mut saatii mennä kuiteski uusintaki loppuu.

aargh olin niin vihanen ittelleni, miten voin aina feilata ku poni olis hyvä?

70cm verkassa poni oli taas hyvä.
 Mutku mentii radalle ni Kruunu oli ihan outo - ei meinannu millää mennä ekasta yli ja sitte ku saatii kuiteski jatkaa ni tuli paljon tiputuksia? ja tuntu muutenki tosi oudolta, no 5esteelle tuliki sellai kielto et tipuin. Greaat.

Ja nii ponihan ei oo tiputtanu meilläkää ollessaan kai kertaakaan, ei edes vaikka on tullu isommalle esteelle toosi lähelle tai tosi kauas! Ja ku videoilta katto ni laukka näytti paljon kömpelömmältä ku normaalisti ja hypyt näytti siltä ku poni ei pääsis ku korkeintaan 90cm esteitä, eli hypytki oli tosi lyhyitä eikä semmosia lennokkaita. Lisäks tuli kummassaki luokassa melkee joka esteelle tosi lähelle, vaikka olis voinu lähtee kauempaa sopivasta paikasta, ja yleensä me lähetään mieluummin kaukaa ku läheltä, kun vaikka yritin korjata, ni ei hypänny muuta ku läheltä.
  Tippumisen jälkee nousin viel verkas selkää ja hyppäsin 2 estettä, ponin laukka tuntu taas ihan normaalilta energiseltä ja normi paikka ekalle, mut toka hyppy lähti niin kaukaa et huhhuh!  Elina sano et poni saatto varoa pohjaa jos tuntu sen mielestä rullaavalta tai jotain..

Nii ja valitettavasti ette saa videoita vaan joudutte tyytymää pariin screenshottii, koska yritin ladata youtubeen ni tuli että 190minuutti videon latausta jäljellä, ai että mäki sua tube <3
 1. Näin lähestyt estettä tyylikkäästi
 2. Näin kiellät tyylikkäästi (huomatkaa kuvassa jo 2 korjattavaa estettä)
3. Näin putoat tyylikkäästi

Tänää vaan tuuppailtiin kentällä ja käytiin vähän maastossa.
Ainii oon unohtanu infottaa et tein Kruunulle petsien joku aika sitte, joku jo kysyki formspringissä jos jotain muutaki kiinnostaa :DD

7 kommenttia:

 1. mitkä jalustimet teillä on? :D

  VastaaPoista
 2. sun pitäs ostaa kruunulle tämmönen huopa
  http://www.horze.fi/Yleissatulahuopa-hopeisella-koristenauhalla/17063,fi_FI,pd.html?dwvar_17063_color=DDB&start=12&cgid=saddlepads
  sopis niiin hyvin!!

  VastaaPoista
 3. ano1: jin stirrupit :D
  ano2: haha, ehkä joskus ku ois rahaa xd

  VastaaPoista
 4. mäki oon ajatellu laittaa petsieen mut en jaksa eikä ketää kiinnostais :--D

  VastaaPoista
 5. toi satulahuopa kyl sopis niin hyvi kruunulle ! :D harmi ku kävi tollee kisoissa .. :D mut ens kerral sitte :) Te ootte kyl Kruunun kaa superhyvä pari, tää blogi on kyl ehottomasti mun yks lempiblogeista ! :) onks toi kruunun satula muute prestigen ?

  VastaaPoista
 6. niin no, aina ei voi mennä hyvin, ei ees joka kerta ;DD ja kiitoos :) ja juu on

  VastaaPoista
 7. NAAARAS??? siiis tamma,eiks je;);)???

  VastaaPoista