tiistai 20. syyskuuta 2011

oonko maailman huonoin bloggaaja? todellaki!

ääh paljon yli viikko on viimesimmästä päivityksestä, no sovitaa vaikka et olin jollain pienel tauol ? Mut ens viikonloppun ja ens viikol tuleeki miljoona erikoispostausta ! :)

Meil on nytte ollu toi Lippo merkkinen koulusatula kokeilussa, joka on ollu tosi hyvä! onhan sillä 'vähän' parempi tuuppailla ku estepenkillä ;D

Viikko sitte tiistaina oltii taas Pinkin tunnilla ja harjoteltii etee alas muotoo eli sillee miten mennää ennenku aletaa kokoomaa. Tuli kivasti selkä pyöreeks ja takajalat alle tunnin lopussa ja mentii meijän paras laukkapätkä tähän mennessä. Voi ku joskus mentäis sillee koko ajan laukassa !

Viikko sitte keskiviikkona hypättii vähän pikkuhyppyjä ja meni hyvin, mentii hackamoreilla.

Seuraavana päivänä eli torstaina juoksutin. Ponsu oli iihan villi, aina ku alko taas satamaa Kruunu sinkos täysii eteenpäin ja sitä ei sit meinannu millää saada hidastamaa..

Lauantaina mentii tosi pitkä käynti maasto Elinan ja Romantikan kaa, mut lopus vähän laukattii ja vitsi et mentii kovaa!!
Yhessä vaiheessa yks koira säikäytti meijät sillee et Kruunu teki ukarin ja tippu melkee ojaa, jonka seurauksena mä tipuin ja jouduin vähän jäädä roikkumaa ettei poni karkaa, jolloin ponin suupielet vähän repes ku ne on muutenki niin kuivat :( no tulipa sitte taas hackis kuuria..

Eilen (maanantaina) meni niin surkeesti ku ikinä voi vaan mennä, todellaki turhauduin noist hackiksista, ku ei meinannu tulla mitää, eikä mun ees tee mieli selittää miten meni ku tulee vaa huono fiilis ku ajattelee tota :s..

Tänää oltiin Pinkin kouluvalkussa niil hackamoreilla, saatii tosi hyviä neuvoja niitten kaa ja poni oli yllättävän hyvä.
Harjoteltii kokoomista, joka käynnissä ja ravissa meni super hyvin, mut laukassa olis vähän vielä hiomista.                                                  
      Kruunu kulki muuten jo tänää niil hackamoreilla paremmin, kun kuolaimilla ennen ku alettiin käydä noissa kouluvalkuissa! Eli paljon on ollu hyötyy noista valmennuksista.

Lauantaina ois sitte kisat taas mäntsälässä, niissäki mennää noilla hackamoreilla. :)

2 kommenttia:

  1. Jouduit mun uhriksi! tsekkaas http://jaxenelamaa.blogspot.com/2011/09/viime-paivina-santtu-on-ollut-aivan.html :)

    VastaaPoista
  2. Käy katsomassa uusin postaukseni! olen haastanut sinut tunnustukseen! (:

    VastaaPoista