sunnuntai 11. syyskuuta 2011

MänRa 10.9.

Oltiin eilen mäntsälässä kisoissa ja oli kyllä tosi kivat kisat, niihin luultavasti 2vkn päästä uudelleen!


50/60cm - Verkassa sain ponin super hyväks, melkee kuumaks eli just semmoseks ku sen pitää olla. No sitte mentii odottaa lähtövuoroo portille ja jouduttii seistä siinä edeltävän ratsukon ajan, ja ku lähettii radalle oli poni taas ihan hyytyny = hylky heti ekalle.
 No saatii sitte onneks kuitenki jatkaa rata loppuu ja ekalle esteelle tuli ihmisiä johteeks, poni hyppäski kaikki loput esteet ongelmitta! :)

70cm - Verkka tehtiinki sillee et katoin ekan ratsukon radan ja verkkasin sen jälkeen normisti, jonka jälkee annoin kävellä ja sitte ku oli mua edeltävä ratsukko ni en menny sinne seisomaa vaa laukkasin reippaasti maneesin ympäri josta lähes suoraan radalle.
Poni oli taas vähän nihkee, mut onneks vaa oli et tein ton voltin tossa radan alussa ja sit viel pysähty, koska saatii vasta sitte lähtömerkki ja en ollu tajunnu et ei saatu viel lähtömerkkii :D

1 ja 2 este meni hyvin, 3esteelle laukka hyyty ja tuliki kielto, mutta sitte loppurata sujuki super hyvin! saatiin siis tulos, mun tulos viimeseen vuoteen!! :D


Mennään nyt tämmösiä pikkukisoja, missä saa jatkaa radan loppuu vaikka tuliski 2kieltoa, koska poni on oppinu isoissa kisoissa et ku kieltää 2kertaa ni pääsee pois. Tuollaki oli ihan ihmeissää ekassa luokassa ku joutu vielä jatkamaan kieltojen jälkeen.
  Sitte ku jo pikkukisoissa pikkuluokissa sujuu ni voidaa nostaa korkeutta ja sitte ku ne sujuu ni voidaa alkaa mennä isompii kisoihin. :) Eli jos tiiätte jotain hyviä pikkukisoja ni kertokaa ihmeessä!
Koska tätä 'ongelmaa' ei saada korjattua kotona tai valmennuksissa kovalla treenillä vaan just siellä kisoissa :D

10 kommenttia:

 1. Jos helsinki ei oo kaukana nii Helsingin Ratsastajinen kisois siel saa jatkaa radan loppuun :) siel on 50/60 ja 70cm :)

  VastaaPoista
 2. ku sanoit joskus ett tykkäät enemmän eteenpäin pyrkivistä poneista, ni onko sun mielestä Kruunu eteenpäin pyrkyvämpi vai laiska ? ja tykkäätkö mennä sillä ja miten se yleensä menee?

  VastaaPoista
 3. ano1: kiitti vinkistä, se ei oo ehkä liian kaukana ;D
  ano2: eteenpäin pyrkivämpi varmaan ja tykkään, se on just semmonen poni minkä haluisin ja yleensä menee sillee ihan hyvin tai ihan ok :))

  VastaaPoista
 4. vähän teillä on menny hyvin :)) tosi kiva toi kruunun hyppy tyyli:) mut heii mikä estepenkki teil on ?? ja miten se toimii kruunun kaa ?

  VastaaPoista
 5. tack, Kruunul on prestigen meredith malli, mut kokeiltii tota pessoa penkkii joka on tos videos mut ei sittenkää vaiheta

  VastaaPoista
 6. http://vastrabanken.blogspot.com/2011/09/blogitunnustus.html

  VastaaPoista
 7. Blogistani löytyy tunnustus :)

  VastaaPoista
 8. http://esteistunnassa.blogspot.com/2011/09/116-tunnustuksia.html täälläkin tunnustus (:

  VastaaPoista
 9. Nii tota miittä sä oikei yrität tos alus? Laukanvaihtoo vaei? Ja tota miks käytät kannuksia jos kruunu on sun mielest reipas? Ja katsis opetella käyttää kannuksiaa paremmi ton ponin kans ku näytti aikaki silti et et puristanu kertaakaa pohkeella vaa kannuksilla ni poni vähä hermostu tos alus.. Mut tuataa en haluu phottaa sun mielt tai mitää en tunne ponii ja tälllai mut joioo.. pisti silmää.

  VastaaPoista