tiistai 24. syyskuuta 2013

Fall

Moikka! Syksy on tosiaan tullut jo ihan kunnolla, tänään vaikka oli toppatakki tallilla, niin oli silti ihan älyttömän kylmä ja hevosellekkin on jouduttu laittamaan jo reilusti paksumpaa loimea. Itse en tykkää yhtään syksystä, mutta toivotaan että tää syksy olis kuivempi kuin viime syksy..

Kun alotin tätä postausta ennen tallille menoa, meinasin jo alkaa hehkuttamaan kuinka hyvä Nando on ollut, mutta tänään olikin tullut vähän vapaapäivästä syysvirtaa. Mutta oon siis jo pari kertaa ratsastanut melkein normaalisti Nandolla, ja on ollut ihme kyllä super hevonen! Pitkiä aikoja en oo voinut ratsastaa kun Nando ei edelleenkään saa kovin väsyä.
Tänään Nando ei sitten jaksanut yhtään keskittyä kun olisi pitänyt kokoajan tehdä jotain muuta, no menin kaikki askellajit läpi ja kun lopuksi tuli hyvä pätkä, niin jätin siihen kun hevonen alkoi jo väsyä.

Elina tuli sunnuntaina käymään tallilla ja sain muutaman kuvankin, ratsastuksesta ei ole mitään kuvia kun Elinan piti kuvata alkuverkkojen jälkeen, mutta alkoi sataa kaatamalla, joten siirryttiin maneesiin. Tossa kuitenkin muutama poseerauskuva, mitkä on teijän suosikkeja? 

Joku kysyi muuten onko mulla askia, ja on, joten linkkaan sen nyt teille kaikille tähän, voi käydä kyselemässä, mutta muistakaa etten vastaa törkeisiin 'kysymyksiin' ;)!
1.

2,
3.
4.
5.
6.

7.

8.


9.
10.7 kommenttia: