tiistai 10. syyskuuta 2013

Kuulumispostaus

Noniin pitkästä aikaa ihan normaalia kuulumispostausta!
Ollaan käyty Nandon kanssa nyt aika paljon maastossa kävelemässä, kun siellä se joutuu kuitenkin vähän varomaan jalkojaan. Kentällä mennessä kun en saisi sitä pyytää oikein ottamaan takaosaa alle, vaan pitäisi 'matkustaa', mikä on todella vaikeeta kun hevonen pitäisi kuitenkin saada eteen alas.. Noh Nandu on kuitenkin voinut ihan hyvin, vaikka sillointällöin sille tulee pieni turhautuminen, kun muut laukkaa ja hän joutuu siirtymään aina liian nopeasti käyntiin.
Muuten meille ei ihmeellisempää kuulu, Nandulla kylläkin on taas kauhea touhukausi ja se onnistui rikkomaan mun kypäränkin..      Karsinan yläluukku oli auki hetken, juttelin karsinan perällä tallilaisen kanssa, niin Nandu on jo kypärässä kiinni, joka roikkui siis riimutelineessä.. Onneksi ehti vain vähän purra samenttia, niin ettei sitä edes oikeastaan huomaa.

Oon nyt tän päivän aikana yrittänyt tehdä yhtä erikoispostausta, onko kellään mitään hajua mikä se voisi olla ja kiinnostaako nähdä? ;) Toivotaan että tällä kertaa se onnistuisi!

Loppuun vielä kuvia ja lopussa löytyy vielä kaksi vanhaa videota, jostain estevalmennuksesta pätkä Kruunulla syksyllä 2011 eli kaksi vuotta sitten, ja toinen koulupätkä 25.1.2013 jolloin siis ratsastin viimeisen kerran Kruunulla, seuraavana päivänä poni lähti uuteen kotiin.

                


Nandun paraskaverikin ehti täyttää jo vuoden!

toi video siis kahden vuoden takaa, tässä hyvä pätkä, vaikka muuten tolloin ei niin hyvin tainnutkaan mennä, Kruunulla oli parhainta hypätä kun sillä oli toi tatsi ! oon muuten tosi pieni :D

Ja tässä viimeseltä kerralta, voi Kruunu <3

3 kommenttia:

 1. Miten oot viihtyny korpparissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon viihtyny tosi hyvin, siel on kivoja ihmisiä eikä tunnit oo mua edes tähän mennessä haitannut :) ja kaikki tärkein on että Nando viihtyy, kun saa tarhata ja sillä on kivat naapurit (;

   Poista
 2. Näyttääpä tuo Kruunu kivalta!

  VastaaPoista