tiistai 17. syyskuuta 2013

Wanties

Helloou! Jo ihan ensimmäiseksi varotan, jos ette missään nimessä halua lukea mitään lifestyle postauksia, niin kannattaa skipata tämä postaus..
Joo eli tämä postaus on tehty sheinsiden kanssa yhteistyössä, ja kokosin sitten muutaman asukokonaisuuden. Mulla meni vaikka kuinka kauan selata sheinsiden sivut läpi, koska siellä oli niin paljon kaikkea! Karsin sitten vain syysvaatteet tähän, kun nyt on jo niin kylmä ettei millään shortseilla tee yhtään mitään. Ja tosiaan ei olisi tarkoitus käyttää aina kaikkia vaatteita, joita yhdessä kollaasissa on, vaan yhdistellä niitä mielen mukaan. 

Mitäs te tykkäsitte näistä, onko yhtään omalle tyylillenne sopivia ja mikä kokonaisuuksista oli kivoin?

Oon myös miettinyt joskus tehdä ihan lifestyle blogin, mutta päätynyt aina siihen tulokseen ettei tulisi toimimaan, mutta jos sen joskus saan aikaan niin löytyisikö sille lukijoita?

Oon muuten huomenna koittamassa tehdä myday videota uudelleen, toivotaan että huomenna onnistuisi!

Mutta kaikki vaatteet siis löytyy sheinsiden sivuilta:

1. Tykästyn tosi paljon tohon takkiin, enää kun ei meinaa tareta pelkällä nahkatakilla! neule on kans yks lemppareista

2. en oikeen tiiä mistä tässä tykkään eniten, kaikista vähän tasapuolisesti :)

3. Tästä kokonaisuudesta itse tykkään ehkä kaikista eniten


8 kommenttia:

 1. Vääähankö kiva postaus taas kerran!! :) Aivan ihania asukokonaisuuksia! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postas! Ite tykkäsin ekasta ja vikasta eniten :)

  VastaaPoista
 3. Ihan kiva lukea välillä muitakin kuin heppapostauksia:)
  Mulla ois yks vähän outo kysymys joka ei kyllä liity nyt yhtään näihin vaatteisiin :D
  Kun etsitte sulle heppaa niin kokeilitko monia ja tuliko Nandosta sellanen fiilis et tän mä haluun? Koska mä oon tässä kokeillut joitakin hevosia ja viimeisin on kyllä hyvä löytö ja kannattaisi ostaa järjellä ajateltuna mutta sielti epäröin koska mulle ei tullut mitenkään vahva fiilis et tän mä haluun. Tykkäsin kyllä hevosesta mutta ajtattelin että haluun ostaa sellaisen hevosen josta oon satavarma et tän mä haluun, mutta tuleeko sitä fiilistä ikinä?
  Kiitos jos jaksat vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla :)!
   No voin sanoa että mun entisen ponin löydettäessäni tuli ainakin 1000% sellanen fiilis et tän mä haluun! ja noh ostosta ei paljoa ajateltu järjellä koska rakastuin Kruunuun niin palavasti ja meille se tuli, oltiin jo kokeiltu paria ponia jotka meille oli tulossa, mutta heti kun menin Kronella niin tuli se fiilis että tää on täydellinen! Ja voin sanoa että oli kyllä paras mitä olisi voinut löytyä. :)

   Nandon kohdalla taas oltiin siellä Saksassa kokeilemassa hevosia, ja kokeilin oikeesti tosi montaa hevosta. Suurimman osan hevosista olisin voinut ottaa itelleni, koska ne oli ihan kivoja, mutta siellä oli muutama ylitse muiden, periaatteessahan valinta oli vähän vaikea koska ei nähty hevosia muutakuin sen ratsastuksen ajan joten ei tiedetty luonteesta mitään. Oltiin jo karsittu kaikki loputkin kivat hepat pois, ihan vaan raa'asti järjellä, ja yksi heppa oli jaetulla 1.sijalla nandun kanssa, kuitenkin mietittiin ja päädyttiin Nandoon. Alunperin tykkäsin Nandosta tosipaljon, mutta en tiennyt pärjäisinkö sille, kaikkien suosituksista sitten otettiin Nando, ja vaikka alku olikin super vaikeeta, niin on pakko sanoa että oon niin 1000% tyytyväinen että tuli just tämä hevonen, koska nykyään menee niin hyvin ja hevonen tuntuu todellakin siltä 'elämän hevoselta', ja luonne on täys kymppi mulle, just sellanen kun olin toivonut että mun tulevaisuuden hevosella on! :)
   Toisinsanoen ponissa tuli heti se tunne et tää se on eikä mikään muu, hepassa taas oli ollut niin monta heppaa että ei ollut niiin varma, mutta silti oon tällä hetkellä tyytyväisempi kuin mihkään muuhun että tuli just tää hevonen (:

   Sori kun kesti vastata ja tuli vähän pitkä ja sekava vastaus, mutta toivottavasti saat tehtyä oikeen päätöksen! :)

   Poista
 4. aivan ihana toi ekan kollaasin takki ! mistä löysit ton ku ite kovasti koitin sivuilta ettii mutten löytänyt :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.sheinside.com/Navy-Fur-Hooded-Long-Sleeve-Drawstring-Coat-p-101533-cat-1735.html tossa :)

   Poista