lauantai 26. tammikuuta 2013

Goodbye Krone

                                  26.7.2011->26.1.2013
Tänään Kruunu lähti uuteen kotiin, ja ikävä tulee olemaan kova! Onneksi oloa edes vähän helpottaa se, että Kruunu pääsi hyvään kotiin, sellaiseen kuin se ansaitsi ja sellaiseen missä siitä pidetään huolta..

En ikinä unohda Kruunua, ja kaikkia meidän muistoja, päästiin tekemään kaikkea mukavaa josta olin vaan unelmoinut, ja Kruunu toimi parhaana ensimmäisenä ponina mitä maailmasta voi löytyä <3
  Jään kaipaamaan kaikkia meidän hetkiä, Kruunulla kun vain pystyi lähtemään ilman satulaa maastoon, vetää ponirallia pelloilla, sai tehdä ihan mitä mieleen juolahti ja Kruunu oli aina mukana kympillä.
 Saatiin niin paljon hyviä hetkiä, ja Krone oli mun päivän pelastus, kun oli huono päivä eikä kukaan tai mikään saisi enään iloseksi, silloinkin Kruunu sai mut iloiseksi ja hyvälle tuulelle.
Kruunun sydän on kultaa, ja se yritti aina miellyttää, vaikka ei välttämättä olisi pystynytkään..
Voin vaan sanoa, että en olisi halunnut mitään muuta kuin Kruunun, ja oon onnellinen että juuri tämä poni tuli meille tasan puolitoista vuotta sitten, näitä hetkiä eikä Kruunua mikään tuu korvaamaan ikinä!

Kiitos Krone parhaasta 1½ vuodesta ikinä, ikävä tulee, mutta vielä me joskus tavataan, hyvää matkaa, I love you forever<3
eka kerta kun näin Kruunun

ensimmäinen koeratsastus, olin samantien myyty ponille <3

toinen koeratsastus
poni pääsi ostotarkastuksista läpi, ja saapui meille, olin onnellisempi kuin koskaan

Näin ensimmäisellä kerralla..
...ja näin viimeisellä ratsastuksella
sitten kuvapäläjäys;


my sunshine <3ekassa palkintojenjaossa, koulukisoista!kunniakierrokset mentiin kovaa

i love you more than you'll ever knowparas temppu minkä Kruunu oppi oli halaus <3

ponibaanailuja <3

                                                                                                    The reason I love you                                                  Is you being you, just you                                               Yeah, the reason I love you                                               Is all that we've been through                                                                  And that's why I love you,                                                     i love you forever

   

33 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Harmi että jouduit luopumaan kruunusta, mutta kaikki kiva loppuu joskus aikanaan.. :/

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä postaus ! Mitä kautta möit Kronen ? (oliko siitä myynti-ilmoitus jossain,vai miten?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siitä oli ilmoitus parissakin paikassa netissä :)

   Poista
 3. aww, ihana tuo video! ♥ tiedän tuon tunteen, kun pitää luopua, mutta loppujen lopuksi se on oikein ja tuo jotain uutta ja yhtä ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, onneksi poni pääsi kuitenkin hyvään kotiin :)!

   Poista
 4. Voi ei :,( Krone oli ihana <3

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia, paljon voimia annika! ♥ Mutta nyt pääset keskittymään täysillä uuteen! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoi kuvia! :) Voimia, harmi että jouduit luopumaan Kruunusta.. Mäkin just jouduin luopuu mun ratsastettavasta, jota ehdin viedä eteenpäin puol vuotta, tuntuu pahalta vaiks ei ookkaan sama ku omasta luopuminen.. :( Tsemppii Nandon kanssa! :)

  VastaaPoista
 7. en tajuu miks myit kruunun?:o et ees oo sille iso tai mitää, ja jos mää saisin tollasen ponin niin pitäisin siitä kii enkä päästäis koskaa! muttta iha mite vaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ponilla loppuu vaikka kapasiteetti tai jotain? Ja ei välttämättä ole kokoajan mahdollisuutta pitää kahta ponia. Tää hevoshomma on vaan sitä että välillä pitää vaihtaa hevosta jos aikoo johokin kehittyä :)

   Poista
  2. pikkuhiljaa aloin olla liian pitkä, mutta jos pysyisin tän pituisena niin ei ois tarvinu myydä, koska en kuitenkaan ollut niin että en olisi ponilla pystynyt menemään, mutta ens kesänä olisin jo iso Kruunulle, ja oli nyt 'helpoin' aika myydä kun itse pystyy jo alkamaan treenata uuden hepan kanssa eikä sitten kesken kisakauden, ja ostajiakin on enemmin kisakauden jälkeen, lisäksi vielä meillä oli 3hevosta ja on aika kallista pitää niitä kaikkia maneesitallilla..

   Poista
 8. Vitun tyhmä ano, Anskulle hankittiin kapasiteetikkaampi hevonen, eikä kaikilla oo aikaa kautta rahaa pitää montaa hevosta samaa aikaa
  ..

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis video, tuli ihan tippa linssiin kun sen katsoin. Kruunulle tsemppiä uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 10. voi olitte niin ihana pari! Ja toi video, aivan ihana! Mut nyt Kruunu pääsee jonkun toisen luokse ja varmasti sitä rakastetaan yhtä paljon sielläkin, eihän tuommoista voi olla rakastamatta. Nyt sitten vain muistat antaa Nandolle yhtä paljon rakkautta, vaikka ei se välttämättä helppoa ole! Onnea tuleviin koitoksiin:)

  http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :) Nando on niin erilainen hevonen ettei meillä tule luultavasti olemaan samanlainen suhde kuin Kruunun kanssa, mutta kyllä sille pystyy antamaan yhtä paljon rakkautta ;) kiitos! :)

   Poista
 11. Harmi, että jouduitte luopumaan kruunusta, mutta eiköhän sillä oo hyvät oltavat uudessa kodissa missä se pääsee näyttämään uudelle ihmiselle omat taitonsa :)!

  Tsemppiä sulle ja Nandolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks poni pääsi oikein hyvään kotiin:) ja kiitos!

   Poista
 12. Meeks ens kesän miittii?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä vielä, Kruunun kanssa olisin varmaan mennytkin mutta musta tuntuu että se ei sovi oikeen Nandolle, esim maastoesteineen :DD

   Poista
 13. Ihana video, sulla ja Kruunulla oli tosiaan vahva side! Voimii sulle, tuut viel joskus näkee Kruunun, toivotaa et se pääs hyvään kotiin missä sitä rakastetaan yhtä paljon ku edellisessä! Tsemppii Nandon kaa, teist tulee viel hyvä pari! :)

  VastaaPoista
 14. Olitte Kronen kaa iha yli sulone pari :) ! Sovitte toisillenne täydellisesti (;

  VastaaPoista
 15. olin iha paniikis ku näin et Annika&Nando Z, sitte tajusin et oot myyny Kruunun :( Olitte ihana pari <3 kuin kauas kruunu lähti? Näätkö sen vielä? Toivottavasti :)
  Tsemppii sulle ja Nandolle! :)

  VastaaPoista
 16. Voimia sulle paaaaljon! Tiedän miltä tuntuu luopua tärkeästä hevosesta/ponista. Olitte ihana pari! Näetkö Kruunua vielä? :)
  Tsemppiä sinulle ja Nandolle! :)

  VastaaPoista
 17. Tosi harmi että joudut Kronesta luopumaan :( Mun silmään näytit Kruunun selkään oikein sopivalta edelleen, mutta kuten sanoitkin, ensi kesänä olisit saattanut olla jo liian pitkä.

  Tsemppiä kuitenkin Nandon kanssa :) !

  VastaaPoista
 18. Mua rupes itkettämään!´:'( Mutta elämä jatkuu!:) Mulle tuli samanlainen kohtalo eteen. Mutta en haluisi paljastaa enään muuta:( Koska se on mun oma asia,enkä halua että siitä juorutaan mihkään ht.nettiin! Mutta ny pääset kumminkin Nandon kanssa kokeen yhteisiä vuosia!:) <3

  VastaaPoista