keskiviikko 16. lokakuuta 2013

back in business..

sea horse weekilla palaveri ennen rataa..

Jotkut teistä saattoikin huomata että tää blogi oli hetken piilotettuna, mutta nyt päätin palauttaa tämän.. Motivaatio oli nollassa, ihan senkin takia kun ei ollut mitään mistä kirjoittaa, kun Nandulla ei oikein päässyt tekemään mitään.
Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut, pari viikkoa oli helppoa kun oli vain tetti. Nandua on taas alettu toisen shockwave kerran jälkeen liikuttaa normaalisti, koska sille kerääntyi niin paljon virtaa että alkoi taas testaamaan minua. Yhden kerran läpiratsastin sitten ihan kunnolla ja heti on ollut helpompaa. Meijän piti mennä puomitunnille, mutta ei ollut tilaa :( Nanduhan ei ole päässyt edes puomiakaan ylittämään pariin kuukauteen, joten ei ihme että alkaa hevosella pikkuhiljaa keittämään,

Huomenna eli torstaina lähdetään Elinan kanssa kattomaan HIHSIÄ, ja ollaan siellä suunnilleen koko päivä, oon ekaa kertaa muuna päivänä kuin sunnuntaina! Sunnuntaina sitten taas mennään kattomaan world cuppia, onko teistä lukijoista moni tulossa HIHSIIN? 

Löysin muuten vihdoin sen muistikortin jossa oli Hangon sea horse weekin ratavideot! tässä on kympin rata, joka meni mun osalta ihan perseelleen, hutiloin esim kolmosesteellä jossa päästin Nandon liian pitkäksi, ja puomi alas, sekä toi vika.. voiei hävettää :D noh virheistä oppii! Vitsit että on ikävä hyppäämistä ja tota fiilistä, vaikka olinkin noitten kisojen jälkeen tosi tyytymätön itteeni, niin Nandu oli kuitenkin tuntunut tosi hyvältä.

3 kommenttia:

 1. mikset sä mee hihsiin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis hyppäämään tarkotin.. :D

   Poista
  2. Noo nandulla ei olla nyt ainakaan kahteen kuukauteen hypätty, eikä se oo vieläkään kunnossa niin millä menisin ;D mut ei meillä tänävuonna ollu tavotteena hihs, ens vuonna sit :)

   Poista