sunnuntai 27. lokakuuta 2013

syysratsasteluja

moikka! kuvasin teille sunnuntailta horse showsta videota, ja teinkin sen tosi nopeasti valmiiksi, mutta en ole päässyt lataamaan videota youtubeen, koska en tehnyt sitä omalla koneella..
Viimeviikko oli syyslomaa, ja otettiinkin se ihan rennosti!
 
 
Mutta Nandun kanssa on mennyt ihan hyvin! Ollaan menty jo kerran pientä kavalettia, ja voi sitä riemua kun hevonen tajusi pääsevänsä hyppämään! Nando kuitenkin yllätti positiivisesti ja meni tosi hienosti.
Oltiin myös tiistaina koulutunnilla, joka meni superisti, Nando väisti hienosti!
Loppuviikosta hevonen ei olekkaan ollut niin hyvä ratsastaa, mutta johtuu luultavasti siitä etten itse ole saannut keskityttyä olennaiseen.
 
Heidi tuli meille lauantaina yöksi, ja käytiin sitten Nandolla. Oli kiva saada edes joitain kuvia, vaikka maneesissa ei meinannutkaan tulla minkäänlaisia kuvia valon takia :(
Oon nyt yrittänyt työstää tosi paljon mun istuntaa, mikä ei kyllä näistä kuvista näy, mutta toivotaan että tulisi jotain tuloksia, kun oon nyt ollu semmosessa koppakuoriaisasennossa että huhhuh :D
 
Tänään Nando klipattiin vihdoin, aluksi heppa yllätti meidät ja oli tosi kiltisti, mutta ei saatu vielä päätä tai jalkoja klipattua, kun alko jo muutaman tunnin jälkeen hevosella pettää hermo. Kaviosta meinasikin klippaajalle tulla pari kertaa, mutta onneksi saatiin hevonen muuten klipattua!

2 kommenttia:

  1. jestas oon kateellinen... varusteet viimesen päälle, oot kaunis ku joku missi ja laiha ku mikä ja hevonenki maksanu varmaan "pienen" omaisuuden....... tsiisus voi joillain ihmisillä olla asiat hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei kannata olla kateellinen, ei oo mullakaan asiat hyvin, blogiin kun tulee vaan ihan pieni osa yhtään mun elämästä ja tän blogin perusteella ei paljoa saa tietoa mitä mun elämä oikeesti on :D :p

      Poista