sunnuntai 14. elokuuta 2011

what goes up must come down

Keskiviikon estetunnilla korpparissa mentiin kavaletteja ja Kruunu meni hyvin ku sain sen tosi hyvin eteen.
ei ny tosta sepitystä koska siel ei tapahtunu mitään mielenkiintosta ku että se vaan meni hyvin ja et oli sairas kurakeli :D

Torstaina oli Ewan koulutunti. Just ku astuttii tallista ulos alko sataa - ja just ku tunti loppu ni sadekki loppu :'D Kruunulle oli tullu varmaa reilu annos prixiä kun oli ihan hulluna! laukan jälkeen kaahotti niin paljon et ei oo kertaakaa ollu noin villi ja en saannu sitä mitenkää rauhotettuu. Eli tunti ei menny mitenkää mahtavasti.. D:

Perjantaina hypättiin vähän ja meni hyvin.


Lauantaina oli kisat. Verkoissa saatiin Kruunu tosi hyväks, just semmoseks et hyppää mitä vaa, mut sitte jouduttii lähtee kävelee rata ja ku tultiin radan kävelystä niin se oli jo lötkistyny enkä ehtiny saada sitä samanlaiseks ku alussa, kun lähettiin ekana.
 Ooteltii sitte siinä lähtömerkkiä aika kauan ja ku saatiin se ni laukannostossa Kruunu jäi vaan pukittelemaan paikoillee ja sitte siinä yritettii lähestyy ekaa estettä mut Kruunu oli ihan liian paljon pohkeen takana et oltais päästy esteen yli. Tokalla yli ja kakkosesteelle taas kielto mut tokalla yli tosi hyvin ja kolmosel sama juttu ja sitte ei enää jatkettu. Toisinsanoen kisat meni päin peetä mut virheistä oppii, ens kerralla en anna radankävelyn jälkee jäädä pohkeen taakke ja lähinnä noihin kisoihin lähettii kattoo et miten se käyttäytyy ja menee ku sil ei oo vähään aikaan kisattu.
 En kyl siltikää vaihtais tota ponia <3

Tänää kävi raspaaja ja sitte irtojuoksutettii Romantikaa ja Kruunua, Kruunu jopa seuras jo mua vaikka se on ollu vast reilu 2viikkoa!! :D

Aattelin muuten, että postaan vaan silloin kun on kuvia tai sitte jotain kerrottavaa, koska en haluu semmosii postauksia et selitän jotain ihan turhaa enkä ittekkää jaksa lukea loppuu, enkä haluu semmosiikaan et on yks lause mis lukee tyylii: tänää oli tunti, meni hyvin ei oo kuvia, ei mulla muuta.
 Joten postauksia ei tuu varmaan ihann joka päivä enään, ku mietin et miks en tykkää täst mun blogista ja sit keksin miks D:

13 kommenttia:

 1. missä olitte kisoissa?

  VastaaPoista
 2. frida: kiitos! :)
  innsku: okeroisis

  VastaaPoista
 3. minkä luokan hyppäsitte? ja nyt voisit tehdä sen tavoitepostauksen niikuin joskus jossain aikaisemmin toivoi:)

  VastaaPoista
 4. treeniä vaan lisää :) ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. mistä noi sun kumisaappaat ja korvakorut sekä lippis on ku mul on ehkä samanlaiset ! :-D

  VastaaPoista
 6. ihan vaa tiedoks et toi poni on hypätty loppuu entises paikas. siks ei varmaa onnistu kisoissa tai treeneissä ;/

  VastaaPoista
 7. vastaan viimeisimmälle anonyymille: krone on jo 12-vuotias poni joka on "edellisessä elämässään" saksassa tehnyt jo paljon, oli mennyt siellä kansallisia. suomessa kanssa starttaillut paljon silloin, kun kuskilla oli vielä ikää. ostotarkastuksessa otettiin tietysti röntgenkuvat kaikista jaloista. ne oli täysin puhtaat ja ell kehui, että tosi hyvässä kunnossa ikäsekseen. että jos se olisi todella "hypätty loppuun", varmaan se jossain alkais näkyä? poni kieltelee vaan silloin, kun jää pohkeen taakse, koska sen laukka jää helposti selättömäksi eikä pyöri, jolloin hyppääminenkin on vaikeaa. mutta yleisesti ottaen kiltisti hyppäävä poni joka ei kyttää eikä ota nokkiinsa virheistä, hypännyt mm. 10v tytön kanssa metrin rataa, joten keskittyisitkö vaan niihin omiin ongelmiisi?

  t. elina

  VastaaPoista
 8. Just niin, virheistä oppii! Kruunu on kyllä ihan valtavan hieno ja ihana poni, kyllä teillä alkaa kisat ja kaikki muukin sujua kun saat enemmän tuntumaa tohon poniin. Kyllä se siitä ! :)

  VastaaPoista
 9. anonyymi1: 70cm luokan
  vepsa: jep (;
  anonyymi2: kumisaappaat on jostai retki kaupast kai ja ne on tretornin, korvikset on glitteristä ja lipppis horzest :D
  anonyymi: ei oo, lue elinan kommentti :'D
  kadja: nii (;

  VastaaPoista
 10. et sitten kirjottanukkaan meille leiripostausta ? tuli vaan mieleen kun selailin vanhoja postauksia:D

  VastaaPoista
 11. ihanii kuvii=)) kruunu näyttää yhes kuvassa ihan vaavilta:)) ei yhtää 12v:ltä:)) söpö ponski

  VastaaPoista
 12. nii just mis se leiripostaus viipyy ?

  VastaaPoista