lauantai 27. elokuuta 2011

Kingsland winter 2011

Kingslandilta ei oo vielä ilmestyny talven kuvastoa, mut joissain nettikaupoissa ja facebookissa on jo joitan vaatteita, tässä joitain niistä :)
Oon ennenki yrittäny jotain tän tapasta tehä et jonku merki/myymälän (esim. hööks) talvi tai kesäkuvastoa hienoimpia laittaa, mut aina joku ketä luen on ehtiny ennen ja nyt ei vielä oo joten päätin tehä sitte kingslandista ;Dtää neule on kyl ihana!tääki huppari on tosi kiva !

7 kommenttia:

 1. tää oli tosi kiva postaus (: toi neule on kyl ihana ;) tiiätkö missä noita ois myytävänä ?

  VastaaPoista
 2. noita joitain kamoja on myynnissä benitecin nettikaupassa :)

  VastaaPoista
 3. Miksi ihmeessä sulla on niin paljon Kingslandin vaatteita ? EI toi merkki tee susta yhtään sen parempaa ratsatajaa mitä oot ;)

  VastaaPoista
 4. ööööööööööööh mul on 1 huppari ja 1 fleece sitte jotain saapassukkia, onks ne muka paljon?? :''''DD ja en mä noita sen takii käytäkkää vaa sen takii ku ne on hienoja ja käytän aika paljon muutaki ku noita.

  VastaaPoista
 5. hah okei :D eikun kuvissa on sulla näkuu paljon KL:n vaatteita ni ajattelin että taas joku heppaihminen mikä luulee olevansa paras kun on KL:n merkkiä, hyvä jossei näin ole ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanii noi kaikki!!voi hyvää päivää toi anonyymin et jos on KL:n vaatteita ni luulee olevan joku huippuratsastaja XD Ittekki tykkään käyttää KL:n vaatteita koska ne on hienoja ja istuu hyvin päälle :D enkä sen takii et luulisin niitten avul olevan joteki parempi XD

  VastaaPoista