tiistai 23. elokuuta 2011

Hackamoret

Huhhuh, yli viikko on jo vierähtäny viime postauksesta! johtuu tosin osaks siitä, että ei olla tehty mitään kirjotettavaa, eikä kuvia..
 Viime viikolla ollaan siis menty hackamoreilla, koska Kruunulla oli haavat suupielissä. Ne on jo melkein parantunu eli kohta voidaan jo laittaa kuolaimet takas. Maastoiltiin siis paljon viime viikolla, koska noi ei oo parhaimmat Kruunulle kouluun, joten en selitä joka päivää vaan joistain pelkästään.

Tiistaina mentiin koulua, ja en voi muutaku sanoo et niil oli hirveetä mennä :D En vaan osannu ratsastaa niillä ja Kruunu paino vähän kädelle. Elina kävi selässä sit lopussa ja Kruunu oliki parempi ratsastaa sitte.

Perjantaina menin maastoo ilman satulaa. Oli ihan mielettömän kivaa laukata täysiä ilman satulaa ja muutenki siel oli ihanan hiljasta. Löydettii yks uus polku yhteen mettää ja mentii vähän tutkiskelee ja sieltä löyty pieni maastoeste jonka sain korkeimmillaa vaa justjust mun polven korkuseks. Mentii sitä pari kertaa ja poni hyppäs sen niin hianosti!

Lauantaina taas lähettiin Elinan ja Romantikan kanssa maastoon ilman satulaa. Mentiin taas sinne maastarille ja tultiin se pari kertaa, sitte Elina ja Romanceki tuli sen silleen että mentiin eellä ja ne tuli perässä. Tultiin sitte takaspäin se sillen että ne oli edessä ja me tultii perässä. No kun Romantika nosti laukan niin Kruunu sinkos ihan täysiä perää, ennen estettä laukattii suunnilleen paikoillaan. Esteen jälkeen poni laitto pään ihan alas ja veti pienen pomppusarjan, josta meinasinki tippua :D

 Lähettiin sitten tallille ja Elina vei Romantikan karsinaa, käytii viellä vähän hyppäämässä yhtä risua ja meni hyvin. Kerran teki saman pomppusarjan mut se ei ollu niin paha.

Tänää tai huomen tulee postaus eilisestä ja joku päivä myyntipostaus.

3 kommenttia:

  1. myyntipostaus? kenestä :o tai mistä? :D oon pihalla

    VastaaPoista
  2. siis kamoista, sori kirjotin epäselvästi ku oli kiire :DD

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja ulkoasu<3 Tulin lukijaks ;)

    VastaaPoista