lauantai 6. elokuuta 2011

Mutanen poni

Tänään ku mentii tallille niin tarhassa odotti "pikkusen" likanen poni. Oli satanu ja Kruunu rakastaa piehtaroida ja nyt se oli ottanu hienon hiekkakerroksen, parhaimmillaa hiekkaa oli yhtä paksusti ku mun kämmen on paksu :DD jouduttii sit pestä se loppujenlopuks, ku ei oltais muuten saatu niit hiekkoja kunnolla pois ollenkaa..
 Ratsastin tänää jo heti alusta tosi reippaasti ponia, jos ei lähteny pohkeesta liikkeelle ni kouluraipalla vähän muistutusta. Sain kyllä Kruunun tosi kivasti eteen ja jos ois ollu toi sama vauhti valkussa ni ei olis ollu niin paljoo ongelmia. Eka tehtävä käyntien jälkeen oli semmonen, että pitkällä sivulla kolmikaarinen käynnissä, lyhyellä sivulla reipas ravi, pitkällä sivulla käynti ja siksak pohkeenväistöt, lyhyellä sivulla reipas ravi, pitkällä sivulla käynti ja kolmikaarinen jne. Mentii ravissa kans semmosta et pitkällä sivulla kiemuraa ja lyhyellä sivulla pysähdys, peruutus ja suoraan reipas ravi, nääkin suju hyvin.
 Laukassa aluks työstin vaan sitä laukkaa paremmaks ja kun suju ni mentii laukka-ravi siirtymisiä ja lopuks menin vähän kaheksikkoa et vaihettiin laukka aina suunnan vaihtuessa.
 Poni oli laukan jälkee viellä menossa, mut mentii lopuks pientä kaheksikkoa jossa rauhottu hienosti :)

Voin muuten sanoa et kumisaappailla on harvinaisen huono ratsastaa! huomenna ponilla vapaa joten maanantaina postausta :)

7 kommenttia:

 1. sähän voisit tehä huome kun sulla on aikaa;)) nii sun varusteistas:)

  VastaaPoista
 2. nii voisit!! Tee vähä ois kiva :))

  VastaaPoista
 3. mitä kautta löysit hetan?

  VastaaPoista
 4. minkä merkkine kypärä sul on ?

  VastaaPoista
 5. anonyymi1 ja 2: en tiiä ehinkö, oon luvannu olla koko päivän kavereitten kaa :DD
  anonyymi3:netistä
  anonyymi4: charles owen (:

  VastaaPoista
 6. hei Kruunu on tosi sulonen poni! Kiva että vihdoin löysit oman ponin. (joo kommentti tulee vähän jälkikäteen...) :))

  VastaaPoista