sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Yyterin leiri!

Tää postaus on "vähän" myöhästynyt, mutta olin siis 8-13.7 Yyterin ratsastuskeskuksessa esteleirillä, olin siellä myös vuosi sitten.
Kelit ei ollu ihan parhaat ja vettä satoi mutta lähinnä öisin onneksi, mutta kyllä me yhtenä päivänä käytiin myös uimassa lämpimässä merivedessä ja heitin talviturkin ..
Käytiin about joka päivä kaupassa, mun jopolla 3päällä josta se pyörä taaskin vähän kärsi..

Tonne leirille piti mun mennä Kruunulla, mutta kun sillä oli tolloin se kaviopaise niin poni jäi kotiin, ai että se olis tykännyt mennä niissä maastoissa!
Oisko ollu ekan päivän ruuat :DDD
Tänä vuonna ei edes ollut yhtä pelottavaa kuin viimevuonna :D
Mutta tunnit meni ihan jees, oli vaan vähän outoa mennä niillä poneilla kun ne oli ihan erilaisia kuin Kruunu tai Bruno jolla siihen aikaan menin.
Hypättiin muistaakseni ainakin melkein joka päivä, kerran hyppäsin pikkupikku Ferrarilla jolla oli kyllä loppujenlopuks aika tyhmän tuntusta hypätä kun se oli niiin pieni ja kapea, olin Fermulla myös yhdessä maastossa.
pikku Ferrari
 Eniten menin Piksulla, se oli iso poni ja hyppäsin sillä, sekä olin yömaastossa. Piksu oli tosi kiva poni, vaikka se ei ollut koulussa ihan paras mutta kun sain sen työskentelemään niin tuli ihan kivojakin pätkiä, esteillä reipas mutta jos ei ollut pohkeet kiinni niin saattoi mennä ohi.
Piksulla menin myös leirikisat 80-90cm luokan 4vp, koska oli yksi suhteutettu mihin piti ottaa 6 tai 5 laukkaa ja en päättänyt tarpeeksi ajoissa niin tuli yksi kielto, muuten rata oli super.

piksu :)
Meillä oli yksi täysin koulutunti ja sen tunnin sain mennä Erkkiksen eli sen opettajan myytävänä olevalla hevosella Kertulla, kun halusi nähdä että miten se menisi jollain muulla. Kerttu oli 5 tai 6vuotias super kiva tamma! Sitten kun hiffasin että miten se toimii niin meni superisti, oli muutenkin tosi mukava nuori, semmonen tosi yritteliäs, jos olis ollu hepalle tarvetta niin olisin kyllä ostanu!
kerttu!
Leikkitunnin ja rantamaaston menin Sissillä, se oli mun viimevuoden suosikki. Rantamaasto oli ihan huippu, kun on tosi hienoa mennä siellä yyterin maastoissa ja sitten kahlata vähän meressä, ja sen jälkeen laukata rantaviivaa pitkin!
Sissi leikkitunnilla
Menin myös ekan tunnin Meerillä. Meerillä en osannu mennä yhtään ja kun mentiin vähän puomeja niin oli tosi vaikeeta ittelleni se että olis vaan pitäny mennä puomille 'sokeesti' kun en saannu ponin askelta oikeen lyhentymään tai pidentymään ikinä sopivasti..
Meeri vuoden 2011 leiriltä
Sitten kuvia sekalaisesti:

piksu
piksu ja 'vesi'este! :D
yhdeltä estetunnilta
Sissi rantamaastossa 
minä&Sissi ja Heidi&Fermu <3
Piksu leirikisoissa
Sissi leikkitunnilla
Piksu
Ferrari
Rantamaastosta
Kerttu
Kerttu
Mitäs tykkäsitte?
Oliko parempi myöhään kuin ei milloinkaan tää postaus vai olisiko mieluummin kannattanut jättää julkasematta ja oliko kamalan sekanen?

18 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanu noi sun housut ! :) Onko niistä jossain postaksessa tarkemmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanu ne viimekeväänä hevosmessuilta, en kyllä valitettavasti muista mikä sen liikkeen nimi oli :/ http://anskuandponies.blogspot.fi/2012/05/paljon-asiaa.html ei niistä oikeestaan tarkemmin,kuin tossa taidan jotain niistä mainita .. :)

   Poista
  2. jos siis tarkotit noita animon housuja mis noi takataskutkin on tommoset jännät(:

   Poista
 2. Tää oli kiva! Ja must on kiva lukee muitten castello -leireist, ku ite ollu siel kans kaks kertaa leiril :D

  VastaaPoista
 3. Kiva että tää nyt, tuli vakka vähän myöhässä. :D Hienoja kuvia! (:

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus, muaki kiinnostaa noi housut: minkä merkkiset ja malliset, mistä ostit, onko ollut hyvät jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on animon naude mallin housut, ostin ne heppamessuilta keväällä mutta en muista valitettavasti että mikä sen liikkeen nimi oli, oon tykänny noista tosi paljon, on ihan superrmukavat jalassa! :)

   Poista
 5. tosta paikastahan on sanottu tosipaljon et siel kummittelis ja kaikkee, nii onks sulle käyny siel mitää yliluonnollista tai mitää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on :DD ei niitä oikein voi uskoa ennenku ne itte kokee .. :)

   Poista
 6. kiva et teit o tosi kiva lukee sellaste postauksii jotka käy tuol leireil , ku ite käyn tuol tallil vakituisesti (---::

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskaltaa uskaltaa, siellä on parhaat leirit! :)

   Poista
 8. meetkö tänä vuonna leirille? :)

  VastaaPoista
 9. Onks too kiva paikka? Hoidetaaks sie hepat hyvin? Ja onks sie kivat opet? Ja millane se majotus on kanttisko mennä kavereide kaa leirille?

  VastaaPoista