sunnuntai 2. syyskuuta 2012

estevalkut(kera toimivan videon!)

Nonni, nyt sain ladattua tän videon uudestaan kun sain mun koneen takas.  Toi kuvasuhde on vähän hassu ja tekee Kruunusta tosi pitkän näkösen mutta en saannut sitä muutettua .. :) Sanokaa jos toi video ei toimi, itte katoin kyllä ei-kirjautuneena niin pitäisi toimia.

Eli meillä oli 14.8 keskiviikkona ensimmäinen estevalmennus 2kuukauteen! Valkku meni hyvin ja poni tykkäs, meiltä vaan vähän puuttui se rytmi, mutta treenillä löydetään se taas. Videolta näkee tehtävät, ja kannattaa kattoa ainakin tosta alusta tuon yhden okserin hyppy.
Oli siis puomi-1askel-okseri ja Kruunu ajatteli että mehän mennään se innarina ja sitten ilmassa se ajatteli ettei mennäkään, ja siitä seurauksena oli tommonen kanaloikka, yleensä hepat rysäyttää esteenpäälle tai jotain tommosessa tilanteessa, mutta Kruunupa ratkasi sen tilanteen ponnistamalla uudelleen kun etujalat olivat jo esteen toisella puolen, fiisas poni !

Sitten oltiin viimeviikon torstaina ekaa kertaa Robbyn valkussa, valmennuksesta tykkäsin paljon.
Meni taas ihan hyvin omia säätämisiäni lukuunottamatta. Alussa mentiin kontrolli tehtävää jossa ton sarjan jälkeen pysäytettiin aina, mulla jäi sitten vähän käsijarru päälle ja ei ekana päästy suhteutettuja oikeilla väleillä,  sitten kun itte vähän heräsin niin ponikin alko toimimaan, hyvä että mun piti sitten oikeasti ratsastaa ne välit eikä vain tyydytty siihen että poni saa päättää millä askelilla mennään :)
Videosta taas näätte tehtävät, kummastakaan valkusta ei kaikki klipit kun olis tullut niin pitkä ja Robbyn valkassa kamerasta loppui muutenkin akku.

Jos hyvin käy niin ensiviikonloppuna lähdetään kisoihin, luultavasti alotetaan jostain ihan pikkuluokasta kun ei olla hypätty hirveesti saikun jälkeen saati sitten isompia esteitä ..

5 kommenttia:

 1. Hienosti menette! :) Minkä merkkiset nuo sinun housus ovat?

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä et millä tallilla noi videot on kuvattu? Kun toi maneesi näyttää jotneki kauheen tutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekasta estevalkusta eli ton juhon valkusta on Pinkin tallilt, ja tokasta robbyn valkusta niin on kuvattu miekkiön tallilta :)

   Poista