tiistai 4. syyskuuta 2012

wow

Eilen menin Kruunulla ilman satulaa koulua, ja wow mikä poni siellä maneesissa meni!
Kruunu oli ihan uskomattoman hyvän tuntunen, mietin jo että onko joku vienyt mun ponin? Kruunu oli tosi tasainen ja liikkui todella pyöreenä ja rentona, sekä käytti selkää kun senkin tunti hyvin selkään.
 Kaikki siitymiset käynnistä raviin, laukasta raviin oli super hyviä, ja poni kulki pyöreenä kaikkien siirtymisten läpi. Kokeilin myös lisättyjä raveja, ja hei, sehän lisäs! vatsalihakset oli vähän kipeät näiden jälkeen ..

 Vaikka mulla oli muuten tosi huono päivä niin arvatkaa oliko enään? no ei!  Kruunu oli muutenkin tosi ihanalla päällä koko ajan. Olin tosi ylpeä ponista, mutta olin myös tyytyväinen itseeni, koska Kruunu ei kuulu niihin helpoimpiin poneihin jotka menee ratsastajalla kuin ratsastajalla hyvin, saati silloin kun matkustaa, niin on sanonut moni taitavempikin joka sillä on mennyt.

Nyt kyllä täytyy alkaa menemään enemmän ilmansatulaa, ja pitäisi ettiä uusi sopiva koulupenkki niin että saataisiin sama fiilis jokupäivä vielä satula selässäkin, vaikka Kruunu menee nytkin satulan kanssa kymmenen kertaa paremmin kuin esim. talvella. Täytyy myös saada joku kuvaamaan jokin kerta meidän menoa koulussa pitkästä aikaan.

 On muuten hyvä että maneesissa on kouluaidat tällähetkellä niin saa ponikin vähän totutusta niihin, kun ehkä me näillä näkymin vielä joskus uskalletaan matkata koulukisoihin ;)
Kruunuu keväällä läpiratsastuksessa 

5 kommenttia: