lauantai 5. marraskuuta 2011

pieni tuhma tamma

Kruunulla on kiima ja sen kyllä keskiviikkona huomas! Varsinki ku se estesatula painaa ihan vähän, ja ei oo reagoinu normaalisti mitää, mut nyt ku sil oli kiima ni oli hirveeetä, no viedää se satula kyl levityksee :)

Kruunu siis hyppäs aluks ihan normisti, mut sitte yhtä-äkkii se alko temppuilemaa. Mä jopa tipuin! en yleensä ikinä tipu jos heppa kieltää, mut Kruunun kiellot on välil semmosii outoi, et se pompahtaa ja sitte multa irtoo jakkarit ja mun asento menee ja sitte se kieltää ja tipun :'D
no mitäs tässä enempää selittelemään, tossa videolla hypyt tiivistettynä, paitsi alusta puuttuu ne hypyt.

Torstaina menin (taas) ilman satulaa, ja vitsi Kruunu oli ihan huippu! Käynnissä se kulki tosi hyvin selkää käyttäen pyöreenä ja kun ravasin niin se meni tosi paljon ja melko pitkiä pätkiä tosi kivasti. Ilman satulaa on just hyvä ku tuntee jos se käyttää selkää.
Laukka oli myös tosi hyvää, yleensä se on vähän nelitahtista, mutta nyt se oli täysin kolmitahtista ja poni haki jo pyöreyttäkin!

Olin kyl niin tyytyväinen, ja lopetinki jo kun olin menny jotain puol tuntia. Oon nytte taas innostunu ilman satulaa menemisestä, koska saan paljon paremman tuntuman poniin, ja satulan kaa jään yleensä vaan keventelemään ja mulle tulee hirvee könö DD:

8 kommenttia:

 1. Hieno lento;;;) Sattuko yhtää?:)

  VastaaPoista
 2. minkälaisii tehtävii teet kruunun kaa kentäl? ois kiva kuulla minkä tyyppisiä :)

  VastaaPoista
 3. tarkotat varmaan sileen työskentelyä? no meen paljon ympyröitä/voltteja ja taivuttelen paljon, meen myös välillä vsitöjä ja pysäytyksiä väliin, kans temmonvaihteluita jne ;)

  VastaaPoista
 4. kruunu sekoo :D:D nyt voit ainaki sanoo et osaat voltin hevose seläst maaha :--D mäki oon tullu jekult voltil alas ku se meinas kaatuu :D

  VastaaPoista
 5. käy kurkkaa miun blogii ja liity toki lukijaks! se on viellä tosin alku vaiheessa mutta kyllä se siitä lähtee taas käyntiin
  http://estejuniori.blogspot.com/

  VastaaPoista