tiistai 22. marraskuuta 2011

winter

Sunnuntaina oliki sit jo vähän enemmin pakkasta, näytti -9 tallilla joskus viiden aikoihin. Ja arvatkaa vaan olinko just pukeutunu vähän liian vähiin vaatteisiin? :)
 No kyllä lämmin tuli ku menin hetken aikaa ilman satulaa. Mentiin hetki vaan kun seuraava päivä olikin sitte vapari.

 Ja eilen sitten kun haettiin Elina ja Romantika korpparista niin harjasin Kruunun ja venyttelin ja temppuiltiin. Oon siis opettanu sen kumartamaan ja kuopimaan, nytte opetan Kruunua halaamaan :D Kruunulle on niin helppoa opettaa kaikenlaista kun se on niin paljon herkkujen perään että tajuaa aina nopeasti jujun ;)Noniin talvi tulee, ja lumi ja pakkaset. Talvesta löytää kyllä helposti paljon tyhmiä asioita, mut jos ajattelis vaikka positiivisesti?

VIIME TALVELTA KUN IRTOJUOKSUTETTIIN ROMANTIKAA, EI OLLU SEN JÄLKEEN KYLMÄ!


Esimerkiks jos on joku laiskempi heppa ni se saattaa piristyä pakkasista,
 talvella on tosi kaunista useimmiten,
 hepat ja loimet ei enään oo aivan kurassa,
saa hienoja kuvia,
lumihangessa on kiva laukata jos siihen on mahollisuus,
joululoma
 ja tietenkin joulu!
 ;)
LOPUKSI VIELÄ JÄTTESÖT ROMANCE!

9 kommenttia:

 1. Anteeks, aivan pakko kysyä. Miksi opetit Kruunun kuopimaan..? Minun hevoselleni nimittäin se oli myös opetettu, lopulta kävi vaaralliseksi kun etukavio saattoi yhtäkkiä huitais ilmaa ja osua ihmiseen kun hän päättikin alkaa kuopia. Teki sitä kokoajan ja se on TODELLA työlästä opettaa pois.. Samoin tälle oli opettu keuliminen eikä varmasti tarvitse edes kertoa kuinka raivostuttava tapa sekin oli opettaa pois.

  VastaaPoista
 2. enkö vai olis saannu? ;) joo toi voi olla vaarallista jos hepalle opetettu ns. vääränlailla että kerjää yms, mut opetin kruunulle sillä lailla että se ei tee ilman että käsken ponia koskettamalla tietyllä lailla tietystä paikasta ja äänellä, kukaan muu ei ees saa Kruunua kuopimaan ja se ei kerjää kuopimalla multakaan vaikka näkisi että mulla olis vaikka porkkanaa. Enkä tee temppuja niin usein että ponille tulisi tapa siitä, joten en nää yhtään syytä miksi en olisi opettanut :)

  VastaaPoista
 3. En sano ettetkö olisi saanut, kunhan vaan kommentoin ja jaoin omia kokemuksiani samasta aiheesta. Tarkoitus ei nyt ollut mitenkään loukata tms, kunhan totesin että kannattaa miettiä mitä hepoille opettaa.

  VastaaPoista
 4. oppiiko kruunu helposti ja nopeesti uusia temppuja? mun mielestä siinä ei oo kyllä mitää väärää jos poni tietää vaan sen tietyn käskyn josta saa kuopia ym. Ja on sulla hieno poni!

  Ois kiva nähä lisää videoita kruunusta ja varsinkin teidän ihan normaaleista päivistä ja siitä mitä normaalisti teette jos ei oo kisjoa tai ym. !

  VastaaPoista
 5. Missä ponisi asuu?

  VastaaPoista
 6. Ano1: joo siis se oli lähinnä läppä, huomaa noi hymiöt ! ;DD ja en loukkaantunut siis :)

  viivi: joo koska se on niin herkkujen perään että tajuaa nopeesti (; jep, ja kiitti kruunu on, juu voisin joskus yrittää saada jonku kuvaamaan!

  ano2: voistion tallilla :)

  VastaaPoista
 7. mist toi takki on joka on tossa sun banneris ku oot kruununkaa tossa,ruskee takki,harmaa pipo:)? ja minä merkkine se on:> ? ihana se takki!

  VastaaPoista
 8. mil luokalla oot:)?

  VastaaPoista
 9. Ano1: se on horzelta ;)
  Ano2: oon seiskalla :))

  VastaaPoista