lauantai 16. toukokuuta 2015

Jumping Ypäjä ja Super Nando

Moi! Viime postauksesta onkin taas jo aikaa, ollaan ehditty käydä vaikka kuinka monissa valkuissa ja pareissa kisoissakin. Nyt päivittelen pikaisesti kuulumiset ja kerron viimeisimmistä kisoista! 

Kuvattiin muuten siskoni kanssa muutama viikko sitten lyhyt tallivideopostaus, kiinnostaisiko teitä nähdä se? Video on jo valmis, vain Youtubeen lataus puuttuu..

Meillä on mennyt Nandon kanssa ihan hyvin, ilman sen suurempia ongelmia.
Uuden hepankin, Lillin kanssa on mennyt ihan ok. Suurin osa vaikeuksista johtuu siitä, että Lilli rankaisee niistä virheistä, jotka on Nandolle samantekeviä, mutta kahden eri hevosen ratsastaminen on jo tuottanut tulosta!  

pikku Lilli! ( ..joka on tosin Nandoa isompi.. )
Meillä on ensiviikonloppuna kotitallilla Korpikylässä kisat, joihin osallistun molemmilla hepoilla. Nandon kanssa hypätään kansallista, luokista en tosin ole vielä varma.. Lillin kanssa taas aloitetaan ekana jollain ihan helpolla pienellä luokalla seuratasolla, ja luultavasti jatketaan seuraavana päivänä aluekisoissa.


Jokatapauksessa olimme siis Nandon kanssa 9.-10.5. Ypäjällä ensimmäisissä ulkokisoissa. Olimme samalla viikolla Sannan treenissä Riders Innissä, viimeisen radan video tässä;

Menimme siis Ypäjällä lauantaina vain avoimen 120cm luokan, joka oli aikaluokka. Rata oli ihan hyvä, lukuunottamatta omaa virhettäni, josta Nando pelasti. Kiskoin yhden kuuden askeleen välin seitsemään, Nando kuitenkin oli terävänä ja hyppäsi, mutta pudotti okserin. Tämä oli ihan oma moka, mutta muuten rata oli hyvä.
Videot puuttuu molemmista radoista, sillä unohdettiin videokamera kotiin..
Kaikki Ypäjän kuvat ottanut meidän supergroomi Jenna R. !

Sunnuntaina hypättiin Antares Juniori Grand Prix 125cm. Sanna oli onneksi auttamassa radan kävelyssä ja verryttelyssä, josta oli suuri apu. Nando oli tosi hyvä ratsastaa, ja kun pääsimme puhtaan perusradan, jatkettiin uusiintaan. Pystyin luottamaan Nandoon täysin ja pystyin ratsastamaan reippaammin ja tiukemmat tiet. Loppujenlopuksi meidän aika riitti 3.sijaan! Olin niin tyytyväinen super hevoseen ja jopa itseenikin! Nandokin nauttii niin paljon kun pääsee oikeasti kisaamaan.

Tässä vielä puhelimella kuvattu video radasta, kuvanlaatu on superhuonoa etenkin alussa, mutta lopussa saa sentään jotain selvää..


Nandon hammashymy!
<38 kommenttia:

 1. Teillä menee kyllä todella kivasti nykyään, kehityksen huomaa! Ja laita ihmeessä se tallipäivä video :)

  VastaaPoista
 2. Kivan oloinen blogi ja hienoja kuvia. Minkä korkuisia nuo esteet ovat tuossa ensimmäisessä videossa? Jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva että tykkäät, esteet on varmaan vähän reilu 120cm korkuisia :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon menestyksestä :) ajattelin ottaa oikein oman oikeuden korpparin kisoihin ja tulla useempana päivänä vaan kuvaa ja nauttii kisamenosta, kun oman hevosen kanssa palataan vasta vähitellen treeneihin.. Himo esteradoille on kyllä iso, mutta täytyy tyytyä tällä hetkellä katsomiseen ja fiilisratsastamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo kisakatsojana alkaa aina jonottamaan radoille mutta ainakin motivaatio kasvaa ;)

   Poista