tiistai 26. toukokuuta 2015

Korpikylä Spring Tour, aina ei onnistu

(c) Elli Untola
Moi! En muistakkaan milloin olisi ollut näin lyhyt väli postausten välissä, vain kymmenen päivää.. Ajattelin kuitenkin tulla postaamaan kun on niin paljon kivoja kuvia. 

Meillä oli siis viimeviikonloppuna kisat kotona Korpikylässä, oli niin kiva kun kerrankin ei tarvinnut lähteä mihinkään, vaan hevonenkin sai nukkua hyvin omassa karsinassaan. 
Hyppäsin jokaisena neljänä päivänä, Lillillä torstaina ja perjantaina, Nandolla perjantaista sunnuntaihin. 
torstailta Lilli
Torstaina oli siis vain seuraluokat, hyppäsin Lillillä metrin puhtaasti ja sijoituttiin jopa neljänsiksi! Perjantaina mentiin Lillin kanssa 110cm, hevonen oli super, oman mokan takia tipuin aivan radan lopussa sarjan a-osalle. Tein hätäratkaisun ja olin lähdössä hyppyyn kaukaa, Lilli ei kuitenkaan vielä veny ihan niinkuin Nando joten ei olisi pystynyt hyppäämään niin kaukaa. 
tyytyväisinä radan jälkeen!


Nando on jo vähän pyöreähkö.. (c) Elli U.
Nandon kanssa hypättiin perjantaista sunnuntaihin 120cm. Perjantaina hevonen oli hyvä ratsastaa ja ratakin meni hyvin, viimeinen este tippui, videoltakaan sitä ei huomaa paljoa.. 

Lauantaina eikä sunnuntaina mennyt ollenkaan hyvin, super huonon tuntuiset radat ja paljon virheitä ratsastajalta. Molempina päivinä jo veryttely oli katastrofi, se on meillä kaikista tärkein ja voitte arvata meneekö radalla silloin hyvin! Molempina päivinä heppa painoi kädelle eikä olisi jaksanut keskittyä, eikä ratsastaja auttanut asiaa yhtään.. 
Tässä kuitenkin Nandon perjantain rata, enempää en ehtinyt ladata; 
Meillä on kuitenkin tällä kaudella tullut jo monta hyvää rataa, aina ei voi onnistua. Treenit kuitenkin jatkuu ja katse kohti tulevaa, super kiva kesä ja kisakausi tulossa, kunhan vaan hepat pysyy terveenä! 

Koulukin loppuu tälläviikolla, kaksi koetta jäljellä ja sitten alkaa loma! 
(c) Elli U.
(c) Jenni Vuorinen
(c) Jenni V.


(c) Jenni V. 
(c) Jenni V.
(c) Jenni V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti