torstai 16. huhtikuuta 2015

Maaliskuun kuulumiset

Moi! En ole taaskaan saanut postausta aikaiseksi, ja tämäkin on lojunut luonnoksissa jo lähemmäs kuukauden. Banneria ja ulkoasuakin on pitänyt tehdä, mutta aikaa ei vain ole ollut.. Nyt päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja postata edes lyhyesti. 

Ensin pikakuulumiset; Yleisesti meille kuuluu Nandon kanssa hyvää, treenit ja kisat ovat menneet hyvin. 
Oltiin myös Ypäjällä kuun vaihteessa, videoita en ole vieläkään saanut ladattua Youtubeen, ne näette luultavasti joskus! Ypäjällä meni ihan ok, mentiin molempina päivinä vain 120cm, ja molemmilta radoilta tuli mukaan yksi puomi pikkuvirheistä.
Muuten ollaan vaan treenattu, ja jatketaan kisakautta toukokuun alussa Riders Innin kisoissa. 

Olen päivittänyt instagramia melko tiheään, ja sitä seuraavat ovatkin jo tietoisia uudesta hepasta! Meille tuli siis ylläpitoon toinen hevonen, joten nyt on ollut tuplasti hommaa tallilla. Laitan joskus toiste paremmalla ajalla uudesta hepasta lisää.. 
Lauantaina alkaa kuitenkin ulkokausi, kun ensimmäinen valmennus on ulkona. Lähdetään siis kahden hevosen voimin Hattelille hyppäämään, saa nähdä miten menee!Oltiin Sannan valmennuksessa 15.3. Nando oli ihan superhyvä! Videolta näkyykin kaikki tehtävät hyvin lukuunottamatta alun sileän veryttelyä, ja kavalettitehtäviä. Nando oli tosi hyvä ratsastaa, ja itsekään en tehnyt ihmeellisempiä virheitä.


Maaliskuun lopussa lähdettiin Tampereelle kisoihin. Mentiin 110cm ja 120cm hyvällä menestyksellä.

110cm verryttelyssä Nando oli kamala, mutta radalla tosi hyvä ja sijoituttiin neljänsiksi. Valitettavasti rataa ei saatu videolle..
120cm luokassa Nando oli edelleen ihan hyvä, luokka oli aikaluokka. Alkurata oli tosi hyvä. Videolta näkee, kun radan puolivälissä Nando hieman korjasi omaa virhettäni - olin lähdössä esteelle liian kaukaa, mutta Nando otti vielä pikku askeleen, kaukaa olisi luultavasti tullut laaka hyppy, jolloin puomi olisi pudonnut.. Miten fiksu hevonen! Oman virheen jälkeen ratsastin ehkä hieman varovaisemmin, mutta sijoituttiin kuitenkin kuudensiksi.

4 kommenttia:

 1. millon korkkaatte ekan 130? :)

  VastaaPoista
 2. ääh bored noi videot! hienosti meette kylläkin mut mä kaipaisin jtn mikä pitää kiinnostuksen yllä sillä mun silmään tä koko filmi oli pelkkää pomppimista ja tylsähköö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot on treenivideoita ja kisavideoita, niihin laitetaan vaan treenipätkät, ei mitään tehosteita tai muita klippejä :DD

   Poista