sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syysvideota ja -kuvia

                
 Moikka! Tein pientä videota kuluneesta syksystä - parhaita paloja, mukana on jo nähtyjä alkusyksyn klippejä, mutta myös uusimmista kisoista ja valmennuksista on pätkiä, mitä pidätte? :)

  Ollaan siis käyty nyt paljon valmennuksissa, ja siirrytty maneesiin. Ei olla koskaan parhaimmillaamme maneesissa mutta täytyy vaan treenata lisää! Hevonen on ollut ihan hyvä, lähinnä ongelmia on ollut itselläni "käsijarrun" kanssa :p  Valmistaudutaan vielä kauden viimeisimpiin kisoihin, ja sitten on tämä kisakausi ohi, täytyy vielä tehdä pieni loppurutistus ja yrittää saada irti parasta meiltä, sitten pääsee hevonen ansaitulle lomalle :)

Klipattiin nyt lauantaina Nando, ja otin kameran pitkästä aikaa mukaan tallille, sain pikaisesti pari ihan kivaa kuvaa vaikka Nando ei olisi jaksanut seistä, tässä siis kuvasaldoa.


10 kommenttia:

 1. Oot oikeesti ihan super ratsastaja ja oot tehy iha sika nopeen nousun pikkuluokista junnuluokkii ! :o oot mun esikuva jatka samaa mallii :)

  VastaaPoista
 2. Kiva video! Ootte kyllä super pari!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä toi sun tekemä video! :) Mitkä kisat teil on vielä edessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, meil on edessä ainaki vielä hihs ja sit loput riippuen siitä miten hihs menee, ehkä halli sm ja en oo varma vielä ollaanko menossa ypäjälle movember showhun :)

   Poista
 4. vauu ootte kyllä kehittiny niin paljon, hienoa työtä oot tehny nandon kanssa! alussa en minäkään ihan uskonut teihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! Etpä oo ainoa kuka ei ihan uskonut :DD

   Poista
 5. Ihanan videon oot tehnyt! :) Ootteko te muuten nykyään missä tallillia, kun on noin kivan näköiset karsina elementit :) stemppiä tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista