maanantai 20. toukokuuta 2013

muutto puuhissa

Kirjotin tän postauksen jo sunnuntaina, mutta olinkin unohtanut julkaista!
Sunnuntai aamulla olin Elinan ja Romantikan mukana korpparissa koulukisoissa, katsojana vain tosin. Tallille lähdettiin kahdeksan jälkeen aamulla, ja tulin puoli yhdeksän illalla kotiin, kevyt päivä siis ;) Kisojen jälkeen siis jäin tallille, ratsastin Nandon ja puunasin sekä hepan että kaikki kamat ja pakkasin, kun Nando muutti eilen Sannalle.
 Vietettiin oikein laatuaikaa Nandon kanssa, vaikka ratsastus ei mennytkään hyvin niin Nando saa aina nauramaan kujeillaan!
Naurattaa kun olin kuitenkin noin kahdeksan tuntia Nandon kanssa, kamatkin putsasin karsinan edessä, ja illalla kun tein muualla hommia niin Nandon piti hirnua, kuopia ja potkia, saada siis kaikin mahdollisin keinoin huomio, ja lopetti tämän heti kun tulin karsinan luo.. Hölmö heppa :)

Eilen siis muutettiin Hattelille, ja sinne Nando jäi tyytyväisenä karsinaan syömään. heh saa nähdä mitä tuhoa tuolla saa oloaikanaan aiheutettua :D
my boys<3 viimekuinen kuva
Kaksi viikkoa enää koulua, ens viikolla viimeset kokeet ja viimeinen viikko onkin ihan rentoa, en malta odottaa että pääsee lomailemaan! Tosin mulla alkaakin heti ripari Unkarissa, mutta loppukesä onkin aika rentoa, onko teillä jo paljon kesäsuunnitelmia? (: ainiin mitä pidätte uudesta ulkoasusta?

6 kommenttia:

 1. Ompa maailma taas pieni. Tapasin viikonloppuna Eqb-Teamin valmennuksissa teidän yli söpöm koiran! Ajattelin kyllä että siinä oli jotain tuttua näköä mutta en sitten siinä vaiheessa tajunnut että te ootte Te :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä Nandon varusteista postauksen, olisi kivaa jos se olisi saman tapanen kun tuo missä esittelet Kruunun varusteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin muuten, mutta se on vähän vaikeeta kun kaikki kamat on ympäriinsä :(

   Poista
 3. voinko tehä susta ja nandosta videon, jos käyttäisin kuvii sun blogista.

  elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, linkkaatko sen sitten vaikka mulle? (:

   Poista