tiistai 5. maaliskuuta 2013

Nando shoppaa + sairasteluja

Nandolla on ollut lauantaista asti vaihtelevasti kuumetta, välillä ei ollenkaan, välillä taas on, lauantaina huomasin kuitenkin sen siitä, kun Nando ei ollut niin adhd kuin normaalisti, ja kuumettahan sillä oli. Ei tiedetä mistä kuume on noussut kun rokotuskin oli jo kaksi viikkoa sitten, eikä hepalla kuitenkaan jalat tms. turvonneet. Mutta tänään käytiin sitten ottamassa verikokeet Nandolta viereisellä klinikalla, toivottavasti selviäisi mikä sillä on/oli, tänään aamulla ei enään ollutkaan kuumetta.
 Nyt jää sitten Ykän valmennus ja aluevalmennus tältä viikolta pois, harmittaa kun Ykäkin tulee suht harvoin Suomeen, ja kuitenkin olisi ollut Nandon kanssa paljon hyötyä jos sinne oltaisiin päästy, Nandohan tuli meille Ykän kautta.
Kaikenlisäksi ittekin olen ollut vähän kipeä, eli mun loma jatkui vielä pari päivää..
Nyt tulee taas vähän vähemmin postauksia kun koulu alkoi, laskin että hiihtoloman aikana tuli enemmin postauksia kuin koko Tammikuun, voi kun aina ehtisi päivittelemään useammin..

Mutta oon luvannu vaikka kuinka kauan sitten kuvata teille nämä Nandon uudet kamat, ja vihdoin hiihtolomalla sain napsastua niistä kuvat
Prestigen Versailles satula, ja mattesin muokattava romaani, on ollu super hyviä, ja en enää meinaa hypyissä tippua kun satula antaa tarpeeksi tukea

Prestigen vatsapanssari, jonka tulossa kesti ensin vähän kun tuli väärän kokoinen, mutta ollut käytössä kaksi kertaa ja tullut jo hirveät jäljet, tuli siis panssari ihan hyötykäyttöön..

Dyonin rintaremmimartingaali, Nando ei niinkään nosta päätä taivaisiin,
ja sen takia pitäisi käyttää martsaa, vaan se alkaa esteillä jotenkin
heiluttaa päätä ilman martingaalia, kun sillä on kuitenkin aina se ollut


Ja vielä cliff barnsbyn karvavyö kotikäyttöön, ei ole ihan samaa väriä satulan kanssa mutta kun Nando oli vähän kipeä siitä vyön kohdalta, kun on joko potkaissut itseään, tai tippunut puomin päälle, niin tästä vyöstä on tykännyt heppakin paljon kun ei tule niin kovaa painetta!

Laitan teille vielä myöhemmin uuden postauksen myytävistä panssarista, vyöstä ja hupparista!

7 kommenttia:

 1. Mun on pakko nyt jo kysyy, et onko se panssari liian Kronelle, taitaa olla hevoselle enneminkin vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi panssari tossa on Kruunulle liian iso, just hyvä Nandolle mut meillä tulee myyntii kruunun vanha prestigen panssari ja vyö, ne on 115cm :)

   Poista
 2. Mistä oot ostanut ton dyonin martsan ja mihin hintaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipposportista, ja hinnasta en oo yhtään varma 130-250 ? :)

   Poista
 3. Hahhah, pitääks äiti noita? :D

  VastaaPoista