tiistai 26. maaliskuuta 2013

K.N. Special Romantikalla


Olin siis paikkaamassa Romantikan kanssa EqB-teamissa lauantaina ja sunnuntaina kun joku oli jäänyt pois, lauantaina treenattiin koulurataa ja sunnuntaina sitten ratsastettiin se rata.
Lauantaina Romantika meni aika hyviäkin pätkiä, sunnuntaina oli vähän jännittyneempi kuin lauantaina.
Sunnuntaille hepat pitikin letittää ja puunata sekä itselle laittaa seurakisa asu. Videolta taas huomasin että jokaisella kouluradalla en istu satulaan vaan jään pomppimaan.. Olin kuitenkin suht tyytyväinen rataan :)

Nandon kanssa on mennyt vähän vaihtelevasti, joskus paremmin joskus huonommin. Eilen Nando pukitteli paljon vasempaa laukkaa nostaessa, toisinaan ei ole tehnyt mitään.
Viime torstaina oltiin Robbyn estevalmennuksessa, Nando aluksi riekkui ja pomppi, mutta kun istuin lähemmäs satulaan niin lopetti. Mentiin rataa ja olin tyytyväinen kun saatiin kaikista riekkumisista huolimatta jatkettua rataa kokoajan.
Ensi torstaina Nandolla taas läpiratsasyus, jonka jälkeen minä menen vähän aikaa :)

9 kommenttia:

 1. voiks ärsyttävämpää olla ku koulukisapostaus jossa ei kerrota prosentteja -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä!!

   Poista
  2. ne pystyy kyllä itekkin laskemaan aika pienellä vaivalla...

   Poista
  3. Sori unohdin kirjottaa tohon siis koska nämähän ei olleet ns kisat vaan rataharjoitukset ja valmentaja kertoi kommentit radan jälkeen joten ei saatu prosentteja, kirjoitin postauksen kiireessä niin epähuomiossa jätin sanomatta.. ;)

   Poista
 2. Ihan hyvältä näyttää (: tosin sulla on ns. esteratsastajan kädet, eli on sään molemmilla puolella...:D ne pitäs olla paljon ylempänä, vierekkäin harjan yläpuolella :) mut hei kyl toi oikeesti ihan hyvin meni :D paljonkos tuli prosentteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii :D kun oli vaan rataharkat niin ei tullut arvostelupapereita vaan valmentaja arvosteli suullisesti :)

   Poista
 3. Miua jäi kamalasti häiritsemään siu jalat.... Itelläni nyt ollaa paljo katottu ja oon enne pitäny jalkoja just noin, mut nyt ku on painotettu et pohje on satulavyöstä vähän takana, pohje kiinni ja varpaat eteen päin ja reidet+ polvet irti satulasta ni istun paljon siistimmin ja syvemmin. En sit siitä kui ku oot esteratsastaja, mutta samat jalkasäännöt pitäs pätee siinäkin.. Ja toiset ku huomauttaa käsistä ni miulle on kyl iha sanottu et ei niitte nyrkkie tarvii olla pystyssä ja harjan päällä, itekki piän sään molemmin puolin ja hieman sisään päi käännettynä! :D Mennää tosin paljon "kumppari" ohjalla ja pitkällä ohjalla. Muute näytti tosi siistiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän miten jalkojen kuuluisi olla, ja estesatulassa ne onkin ihan normaalisti mutta en oo pariin kuukauteen mennyt koulusatulalla joten ei ookkaan ainakaan mulle niin helppoa tossa koulusatulassa yhtäkkiä istua, vielä ihan erilaisissa askellajeisa kuin oon tottunut .. :) ja sisäänpäin kääntyneet nyrkit on ainaki mulla ongelma koska silloin käsi on kova :D

   Poista
 4. Tosi hyvin menee, Romantika näyttää jää ylensyöneeltä virtahevolta :D ehkä sitä sen ruokamäärää vois laskea... Enkä kyl tajuu mitä valittamista sun jaloissa on? Ne pysyy rauhallisesti satulavyön kohdalla kantapää alhaalla eikä heilu, mikä ei muuten onnistu kaikilta saksalaisilta kv.tason esteratsastajiltakaan... ;)

  VastaaPoista