sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Loma!

Jee, eilen saatiin vihdoin välitodistukset käteen ja alkoi (tosin lyhyt) joululoma! Todistukseen en ollut yhtään tyytyväinen, ei sillä että numerot ei olisi olleet sitä mitä odotin vaan en vain panostanut vaikka mun piti, no onhan sitten jotain mistä parantaa kevääseen.. Onneksi sitten aamua piristi tieto, että voitin Tiian blogin valokuvauskilpailusta Kingslandin fleecehanskat, en nimittäin ikinä voita mitään !


Mutta loman kunniaksi lähdettiin taas Kruunun kanssa maastoon, ei oltu pitkässä maastossa koska alkoi jo pimentyä ja oli kylmä.
Nandon kanssa mentiin maneesissa ja kun siellä oli pari puomia niin mentiin niitä muutama kerta, Nandolla ei olla ilmeisesti menty hetkeen puomeja, koska kerran se hypppäsi puomin yli kun tultiin käynnissä :D

Tänään Kruunulla oli vapaa ja Nandolla oltiin tunnilla. Koska oli niin kylmä niin ei voitu mennä niin normaalisti. Mutta tunnilla tehtiin paljon taivuttelu hommia, ja harjoteltiin sitä että Nando alkaisi reagoida suoristaviin pohkeisiin. Nandohan kulkee aivan vinossa, sillä on oikeanpuolen lihaksisto paljon kehittyneempi kuin vasemman puolen, noh töitä vaan!

Väsäsin sitten vähän talvisempaa väliaikaista ulkoasua, kun ei enään oikein sopinut toi kesäinen vihreä.. Banneria en saanut parempaa väännettyä, kun Paint on tällähetkellä mun ainoa toimiva ohjelma jolla voi muokata kuvia.
Mutta jos joku on innokas väsäämään bannereita niin mulle voisi tehdä, olisin todella kiitollinen koska olen aivan surkea tekemään bannereita, kuvia saa blogista,  ei muuta ohjeita(ellette niitä halua) kuin että olisi kiva jos bannerissa olisi Nando ja Kruunu.
jos innostuit tekemään niin bannerin voit lähettää vaikka mun sähköpostiin ansku_m_@hotmail.com
Niin ja jos ette jaksa Kruunun kuvia paljoa taaksepäin selaamaan niin tässä muutama, kaikki Nandon kuvathan löytyykin kahdesta viimesimmästä postauksesta, siitä kun kuvia ei paljoa ole:17 kommenttia:

 1. Ihana blogi, ihania heppoja! Miten voi osata ratsastaa noin hyvin O.O mut käypä katsomassa mun blogi osoitteesta aha-experience.blogspot.com (jos viittit...) :)

  VastaaPoista
 2. kruunu ja nando on tosi suloisia kumpikin :) alatko kisaamaan nandolla siis estepuolella ? :D mitkä oli sun keskiarvo muutes ? :)

  VastaaPoista
 3. tää on ihan super kiva blogi ! :))

  VastaaPoista
 4. mä voin koittaa väsätä sulle banneria (: en takaa sitten mitään että millanen tulee mutta voin yrittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiva ! :) oon kyllä varma että on paljon hienompi kuin mun tekemät, oon ihan onneton tekemään niitä :DD

   Poista
 5. mikä teksti bannuun pitää laittaa? :) sama kuin nykyisessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja minkä kokoinen bannu pitää olla?

   Poista
  2. Voi olla vaikka sama teksti, mutta jos keksii jonkun paremman niin voi laittaa sen :)
   Ääk apua, en tiiä minkälevynen sen pitäis oikeen olla, pystynkö tarkistamaan sen jostain? mutta varmaan suunnilleen samanlevynen kuin tuo nykyinen :D

   Poista
 6. Minkä värisen bannerin haluaisit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sinänsä väliä, ei nyt ehkä ihan sitä kesän vihreää vaan joitain vähän talvisempia värejä(Lila, vaal.sinen, turkoosi, valkoinen, beige tai jokin muu sellainen) :)

   Poista
 7. mäkin innostuin tekemään banneria :))

  VastaaPoista
 8. Mäkin laitoin jo pari päivää sitten bannerin sun säpöön, tuliko perille? (rosa.k98@gmail.com) ? :)

  VastaaPoista