torstai 20. joulukuuta 2012

energyhorses


Moikka ! en päässykkään viime viikolla koneella nettiin kun netti ei toiminut, netin sain tosin toimimaan jo sunnuntaina, mutta sen jälkeen en ole koneella ehtinyt käydä..
No jokatapauksessa kerron nyt nopeasti kuulumisia.
Nandon kanssa on mennyt ihan hyvin, tosin ollaan huomattu että Nando on hieman adhd. Jos hepalla ei ole tekemistä niin se kyllä keksii vaikka mitä, ja osaa tuhota myös.
Tähän mennessä heppa on mm rikkonut tarhasuojat, suitsien turparemmin, käytävän kiinnitysnarun(vetänyt karsinaan kaltereiden läpi) ja rikkonut tarhan. Onneksi Nando on kuitenkin tosi kiltti ja sen toinenkin karsinanaapuri on ihan rakastunut Nandoon, vaikka normaalisti kyseinen hevonen ei muista oiken pidä.. 
Ratsastaessa heppa on mukava, mutta yllätysyllätys virtaisa ;)

Nando on siis ollut ulkona, on ollut ihan nätisti pientä riekkumista lukuunottamatta, mutta toissapäivänä Nando oli tullut tarhan aitoen läpi, Nando oli vielä oritarhassa kun ei ollut muualla tilaa.. Eilen oli sitten takajalat turvoksissa niin en ratsastanut, toivotaan että turvotus lähtisi pian ..

Kruunulle myös kuuluu hyvää, ollaan menty vähän kevyemmin kun poni oli sen pienen tarhaepisodin takia hetken tauolla, mutta käytiin vielä ell. tarkistamassa ettei ole mitään ja eihän sieltä mitään onneksi löytynyt.
Ei olla tehty mitään erikoista, mutta viikonloppuna päästiin pitkästä aikaa maastoon. Oli kyllä molemmilla tosi kivaa! 

Sitten muutama kuva Nandosta jotka Elina otti lauantaina;10 kommenttia:

 1. vaihda banneri ! Ei kiva ku ei oo enää kronee ni seit vaa siintä banneri ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaihdan heti kun kerkeän, miten olisin voinut ehtiä vaihtaa bannerin jos en ole kerennyt edes postata? Ja kyllä Kruunu vielä meillä on, tossa tekstissä juuri lukee sen kuulumiset ..... :)

   Poista
 2. Mistä tallilta nando tuli teille mitä hyviä myyntitalleja Saksassa on esim mis kävitte kattoos noit myyntihevosia ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä tallien nimiä, muutakuin yksi talli oli Sosath ja Nando tuli joiltain Wegenereiltä .. :)

   Poista
 3. Onnee sen valokuvauskisan voitosta!:)

  VastaaPoista
 4. Jos et oo huomannu niin oot voittanu valokuvaus kilpailun voitto kotiin-blogissa! :)

  VastaaPoista