lauantai 1. joulukuuta 2012

Ihana Krone !

Moi!
Päätin että en nyt teekkään sitä joulukalenteria, koska pian alkaa se aika kun kokeita on älyttömän paljon ja muutenkin uusi heppa tulee, niin olisi ollut tyhmää alottaa se, mutta lopettaa kesken koska en ehtisi joka päivälle loppujenlopuksi sitä tehdä..
Kuitenkin tässä kuussa yritän postailla mahdollisimman paljon ja tehdä muutama erikoispostausta, sekä postata enemmän kuin 15 postausta, joka on suurin määrä minkä olen kuukaudessa kirjottanut !
Pitäisi myös yrittää muuttaa ulkoasua pikkuhiljaa hieman talvisemmaksi.. :D Vaihdoin nyt edes taustan, ja joku päivä yritän saada banneriakin muutettua.

Kruunu taas oli tänään ihana, aluksi olin todella jäässä, mutta kun tehtiin vähän hommia niin ei ollut kyllä enään kylmä! Mentiin vähän taivutellen ja verytellen huomista varten, kun huomenna on siis aluevalmennukset.
Lähtö on jo aikasin, tallilta pitäisi kai lähteä puoli seitsemältä .. Mutta kerron sitten huomenna, tai maanantaina miten meni, toivottavasti videona jos Elina tulee mukaan.

Mutta tässä teillekkin näytille video jossa Kruunulla menee 7-vuotias tyttö, Kruunu tykkää tosta hommasta ihan älyttömän paljon ja kyllä tajuaa kun selässä pienempi henkilö. Videohan on siis Pinkin tallin rats. tuntien ns. esittelyvideo pienten tunneilta, joten älkää ihmetelkö noita tekstejä :)

               Ihana Krone!

13 kommenttia:

 1. Myitte siis Kronen jonnekki ratsastuskoululle ? :)

  VastaaPoista
 2. Ei kruunua oo vielä myyty! Just tossa selitin kuinka menin sillä tänään?? :D Kruunulla on mennyt siitä asti kun muutettiin yhden tallilaisen lapsi epäsäännöllisesi ja oli tunnilla kerran ja silloin oli kuvattu tommonen video.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika sun tekstit luetaan aina hyvin :DDD Niinku näistäki kommenteista huomaa...

   Poista
 3. Kiva blogi sulla, sait uuden lukijan:) Oltiin tänään samassa valmennus rymssä !:D
  http://emma-ja-allu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. mikä niist hevosista sulle tulee? (;

  VastaaPoista
 5. Minkä nimisillä käsittely katsomassa noita hevosia esim. Bambia ja nandoa .

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi ja ihania kuvia:)
  http://mervinelamaa.blogspot.fi/ mun blogi,jos kävisit kattoo/kommaamassa:)

  VastaaPoista
 7. aloitin lukemaan oikein kiva blogi! :) Ihana toi poni!

  http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Soveltuuko krone ratsastuskoullu käyttöön esim. 2kertaa viikossa ? :) www.minelittlemess.blogspot.com . Tykkän ihan sikapaljon sun blogista ja oot tosi hyvä ratsastamaan !

  VastaaPoista