sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

hejdoo!

Elikkä lähen kohta leirille yyteriin ja se loppuu perjantaina, tulee siis pientä taukoa taas. Munhan piti mennä tonne Kruunulla mutta ku sille tuli se kaviopaise niin meenki nyt ihan ilman heppaa.
 Postailen sitten sen leirin jälkeen oikeesti, viime vuonna se vähän jäi ;D

10 kommenttia:

 1. Voisit laittaa sellasen toiminnon toho et vois painaa esim. luin nappii ku kauheen moni ei aina jaksa kommentoida :D

  VastaaPoista
 2. Annika vähä jäi!:)

  VastaaPoista
 3. hei noi jossain kuvis noi jalustiet,jotka on siniset kruunulla, niin onko hyvät:)? eikö ne ookki hööksiltä?

  ja sitte vielä yks kysymys,että mitä aijot tehä sit ku pari vuode päästä sulla loppuu ponivuodet, myytkö kruunun vai meetkö vaa avoimiin sil?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hyvät, mutta ei oo hööksiltä, niitten merkki on Jinstirrup ja niitä saa vähän kaikista kaupoista :)
   Mä en oikeen tiiä, riippuu toki siitä että mille tasolle ollaan edetty, ostanko hevosen ja kuinka paljon silloin vielä haluan edetä. Periaatteessahan Kruunulla riittäs laukkakin hevosväleihin kun joskus treeneissä ollaan meny heppaväleillä ja hyppyäkin mutta sitä ei ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja onko poni kauan terveenä yms. Mutta ihannetilanne olis jos ois varaa sen verran että voisin jatkaa Kruunun kanssa, ja sillä vois teettää vaikka jonkun varsan ja sitten mulla olis heppakin (:

   Poista
 4. moiks :) asutko viel korpparin lähellä? ;) ootko menossa sinne kisoihi kenties 26.8 tai 23.9 ;D Ku itte oon menossa luultavimminn ;#

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka, juu asun :) Mä en tiedä vielä, riippuu siitä että mitä heppoja/poneja mulla on silloin käytössä ja että onko muita kisoja yms. Mutta saatetaan mennä (:

   Poista